Egy 12. szülinapos kislánynak milyen kistestű kutyafajtákat ajánlanátok ajándékba?
a bichonok nagyon jó választások a gyerekek mellé persze a gyereknek meg kell mondani hogy bánjon egy kistestű kutyussal
bichon havanese és a bichon frise jók erre a célra viszont sokat kell ápolni a szőrüket évente 2-3 szor kozmetikába kell vinni őket hogy lenyírják a szőrüket...
Csivava(ha 6éves alatti gyerek is van akkor NE!),Bichon Havanese,Pekingi Palotakutyus,Beagle,Westie,Kínai Meztelenkutya,Mopsz,Máltai selyemkutya,Spániel,Yorki,Tacsi,Cairn Terrier.
Az összes fajtát,amit leírtam,olvass utánuk,és amelyik a legjobban illik a kislány tulajdonságaihoz,azt válaszd!:-)
Amerikai Staffordshire Terrier.
Elsőre nagyon vadnak tűnik, de a legjobb választás!
Internetről:
"Jelleme: Az amerikai staffordshire terrier őszinte, barátságos, egyszerű, kedves, mozgékony és szilaj kutya. Figyelmes, nagyon bátor, kitartó, és nem kíméli magát, „bátorsága közmondásos”. Nagyon hűséges a családjához, és általában eléggé engedelmes is. Magas fájdalomküszöbe és természete miadt, jól kijön a gyerekekkel. Kissé dominánsan viselkedhet más kutyák felett (korai szocializációval ez orvosolható)."
Saját tapasztalat: Nem túlzás, tényleg a kutya minden + tulajdonsága megvan benne. Pitbullal ellentétben, könnyebben tanítható és nem vad.
Amire oda kell figyelni, sok-sok mozgás, és más kutyákhoz való szoktatás (fiatal korban).
Köszönöm szépen a válaszokat, az első válaszolónak mondanám, hogy van a nyagímamának havanese, nagyon aranyos, a szőre is naggyon jó és mi egy másmilyet szeretnénk. Nekem a lányom hát nem is annyira "mozgékonvy" de szeret a kertben játszani a hugával(9 éves) és a barátnőivel az utcán biciglizni. Maga szerint egy kocka. Magyarul egy számítógép függő. Én nem tudom egyszerűen eldönteni, és nem kérdezem tőle, mert akkor sejteni fogja.
28 anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!