Egy 12. szülinapos kislánynak milyen kistestű kutyafajtákat ajánlanátok ajándékba?
Figyelt kérdés
Már gondolkodtam az uszkáron, Yorkshire terrieren és tacskón, de én egyszerűen nem tudom eldönteni...2011. júl. 17. 19:40
21/25 compactegon válasza:
szerintem se vegyél yorkiet, inkább egy uszkár, vagy egy spániel.
22/25 anonim válasza:
spánielt javasolnám.bírja a gyűrődést,kedves szófogadó kutyák.yorki kicsi törékeny sok a gond velük..bichonokkal is meg a többi ilyen túltenyésztett fajtákkal is.mindenre allergiásak,csak 20ezres táppal lehet etetni őket,havonta állatorvos..stb
23/25 anonim válasza:
Én valami közepeset választanék mert azok jobban szeretik a gyerekeket pl. beagle, vagy ha nagyon kistestűt szeretnétek akkor jó választás a törpe schnazer
24/25 anonim válasza:
9:26
Nem hinném hogy a spánielt lehet ide-oda hurcibálni a kezedben...:)
És én még mindig a csivava mellett vagyok:)
25/25 anonim válasza:
bishon havanese okos szereti a gazdáját játékos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!