Egy 12. szülinapos kislánynak milyen kistestű kutyafajtákat ajánlanátok ajándékba?
Amúgy neked melyik kutya jön be?:) Lehet hogy az a kislánynak is tetszeni fog:).Én 11éves vagyok,ha nekem kéne választanom,akkor én a csivavát választanám(:
De viszont őt bent kell tartani mert kistestű:)
28éves vagy és 12éves a gyereked? o_O De lehet a 28 anyuka mást jelent, bocsi ha félre értettem :)
Na mindegy
Egyébként szerintem törpe uszkárt ;)
Ugye tudod, hogy mivel a lányod még elég fiatal leginkább magadnak veszel kutyát? Úgyhogy ennek tükrében válassz kutyust. Mindenféle képen valami könnyen kezelhető fajtát válassz.
A bichonok megfelelő kutyusok lennének, de nagyon válaszd meg honnan veszed, csak papírokkal, szerződéssel és törzskönyvvel vásárolj kutyát! De ott van még a shi-tzu, ami szintén könnyen kezelhető fajta.
Szerintem a yorkiet és a csivavát felejtsd el, a yorkie nehezebben kezelhető, első kutyának nem való, a csivava pedig szerintem nem egy gyerek kezébe való.
Menhelyről nem szeretnél örökbe fogadni? Nagyon hálás és helyes kiskutyák vannak!
www.allatok.info
Arra vigyázz, ha kiskutyát veszel, ne babusgasd sokat, mert visszafelé sül el és esetleg a másik lányodat nem viseli el... ilyesmi.
Kerestem :D
Tanulékony, könnyen nevelhető kutya kell, akkor nagytestű: labrador, mastiff, közepes testű:staffordshire terrier(már írtam róla) de ha nagyon kistestű kell, akkor inkább uszkár(könnyen tanul).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!