Miért csinálja ezt?
A TI feladatotok megcsinálni a kerítést, mert a TI kutyátok szökik.
Állatvédelmi tv:
5. § (1) Az állattartó gondoskodni köteles az állat megfelelő és biztonságos elhelyezéséről, szakszerű gondozásáról, szökésének megakadályozásáról.
Olyan nincs, h nem az én kerítésem, nem csinálom meg, holott az én kutyám tud tőle megszökni....
azt kell megoldani, hogy tőletek ne szökjön át a szomszédba!
láncon nem élet az élet, vagy most mi a terv, hogy élete végéig láncon lesz? mert akkor lehet, hogy jobban jár, ha elüti az autó... (már elnézést), vagy még inkább, ha kerestek neki egy másik otthont, ahol foglalkoznak vele annyit, hogy ne támadjon kedve szökdösni.
én is idéznék az állatvédelmi törvényből:
(5) Tilos
a) ebet tartósan 10 m2-nél kisebb területen,
b) ebet tartósan 4 m-nél rövidebb eszközzel kikötve, tartani.
ha olyan nagy macera az egész kertet megcsinálni, akkor legalább egy sarkot kerítsetek el atom biztosan, ahol akkor van, amikor nem látjátok, nem vagytok otthon!
a box pedig nagyon nem megoldás, főleg kint! azt felejtsd el!
és egyébként egyet értek azzal, aki azt írta, hogy ha eleget foglalkoznál vele, akkor nem akarna elszökni. érdekes, hogy nálunk kb 10 helyen mászhatna ki a kutya akár a szomszédba, akár az utca felé, de nem akar, mert naponta 3x sétál és itt érzi itthon magát, őrzi a házat, nem csatangol el!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!