Aláírjátok ezt a petíciót a kutyák kötelező pórázon tartása ellen?
leírom nektek mégegyszer, HÁTHA megértitek
a szájkosárnak olyan a kialakítása, hogy egy szarabb szemüveg nagyobb sérülést tud okozni egy emberen, mint a szájkosár a kutyán
szerintetek a rendőrkutyák, hogy bírnak ki ilyen sok időt szájkosárral?
jelentsük fel a rendőröket is állatkínzásért nem?
nem vagyok provokátor, de többet értek a kutyákhoz, mint ti abban biztosak lehettek, mert aki egy rohadt szájkosarat állatkínzásnak titulál, annak semmi keresnivalója ebben a kategóriában
én már nyertem díjat a kutyámmal, bele húzhatnátok ti is, bár kétlem, hogy sikerülne...
Előző, ez való iagaz.
Én is kerülöm a szájkosaras kutyákat, mert rögtön arra gondolok, hogy olyan agresszív és neveletlen, hogy a gazdája sem bízik benne.
49% ->Azon kívül, semmi információt nem osztasz meg a közösséggel, csak szidkozódsz, és másokat minősítesz. Egy kutyákhoz értő, velük foglalkozó ember nem ilyen stílusban nyilvánul meg. Ez szerintem mindenki számára nyilvánvaló. Úgyhogy, ha tudsz valami újat mondani, objektív, hasznos információt, azt kíváncsian várjuk.
És ha lehet próbálj meg valamivel intelligensebb módon megnyilvánulni, ha már olyan nagyra vagy magaddal.
Nem előző, hanem #82-es.
A szájkosaras kutyákat én is kerülöm.
Mindig az jut eszembe, hogy olyan agresszív és fegyelmezhetetlen, hogy a gazdája sem bízik benne.
Valóban előző:
A rendőrkutyák nem átlag ebek, speciális kiképzést kaptak, alapos kiválogatás után. Ne hasonlítsd őket a hobbi kutyákhoz.
én normálisan leírtam, hogy nem a szelíd kutyásokkal akarok kib*szni (ha nem hiszitek, olvassatok vissza), most mégis azon megy a vita, hogy mekkora tróger vagyok...
kicsit magatokba nézhetnétek ám ti is
lehet, hogy a palotapincsieiteket fel tudjátok így nevelni, de normális, életrevaló kutyának (pl. rendőrkutyának) meg kell tanulnia szájkosárral is teljesíteni
ez a régi kutyasulikban alap volt, szomorú, hogy hova jut ez a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!