Aláírjátok ezt a petíciót a kutyák kötelező pórázon tartása ellen?
NEM!
Nem kell 2 méteres zsinór végén rángatni.
Vidd ki erdőbe, nagyobb parkba, Duna partra és ott futtasd. Ugye nem akarod azt mondani, hogy egy nagytestű kutyát az utcán akár póráz nélkül le lehet mozgatni?
Naná! Majd a gyerekek és kutyától félős felnőttek igazodjanak hozzád?
Senki nem kezeli a normális gazdikat bűnözőnek és a kutyákat sem ellenségnek.
Ha nem tudod a kutyád olyan helyre naponta elvinni, ahol valóban tud futni és mozogni, akkor inkább ne tarts kutyát. Az emberekkel teli utca nem kutyafuttató.
Nem mert ha utcára viszed a kutyát igenis kell a póráz.
Gondold végig, ha nem kötelező, akkor senki nem használ pórázt.Mi lenne?Valamitől megijed a kutyád és úgy világgá szalad hogy soha nem látod, vagy épp a kocsi elé szalad.
Nem kell 2 méteres zsinóron rángatni, ha panelba tart valaki kutyán (mellesleg szerintem egy panelban semmi keresnivalója a kutyának, főleg nem nagytestűnek) akkor a kutya futtató parkig elkel vinni pórázon, aztán ott el lehet engedni.Kertesházban meg nem kell megkötni, vagy kenelbe rakni.Ott biztonságba rohangálhat kedvére
"erdőn, mezőn sem lehet elengedni január 1-től."
Na ezt nem tudtam, ugyanis nem vettem észre, mert minden ilyen helyen szabadon rohangáltak a kutyák, ahol az idén jártam eddig.
Nem fogod tudni megakadályozni, ha nincs a kutyád jól kiképezve.
Na az ilyen hozzáállással van a baj. És pórázon hogy képezzem ki jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!