Mit lehet hivatalosan tenni, ha a szomszéd kutyái miatt félelemben élünk?
Figyelt kérdés
Az utca végén staffordshire kutyákat tenyésztenek. Iszonyú őrültek. Hörögnek, üvöltenek, ki akarnak törni mindig a kerítés mögül (mármint a kutyák). Többször hallani, hogy a gazdák se bírnak velük, kiabálnak, volt, hogy sikítás is hallatszott többször. Volt, hogy oda is mentem, mert hallottam, hogy valami nagy baj van, és éppen tépték szét egymást a kutyák. Nekem meg a kicsi gyerekem jön haza a suliból...csak egyszer kéne kiszabadulniuk, nekünk annyi lenne. Féltem a gyerekem. Van ilyenkor valami megoldás, vagy ha az önkormányzat engedélyezte, akkor bírjuk ki vagy költözzünke el????2009. nov. 18. 11:35
32/35 anonim válasza:
Jajj bocs csak takarózom azzal hogy munkanélküli lettem, semmi pénzem sincs, ami meg van azt a kutyámra költöm. És milyen szörnyű ember vagyok, hogy nem ajánlom oda őket nevelésükre képtelen embereknek. És itt szimpla nevelésről beszélek nem rehabilitációról. Egyébként felesleges is ezen vitatkozni, szajkózzátok csak neki hogy menjen a rendőrségre meg az önkormányzathoz. Ott kiállítanak egy max. 30ezres szabálysértési csekket, ami vagy semmin nem változtat vagy a gazdi türelme befuccsol és a kutyák mehetnek az utcára. Elnézést hogy lehülyézem azt aki nem akar értelmesebbet felhozni.
33/35 anonim válasza:
Ja persze,a szomszédok meg tűrjék évekig...
Egyéként kobzás is lehet a dolog vége.
34/35 anonim válasza:
Az önkormányzattól? Te kicsit álomvilágban élsz.... B@sznak rá.
35/35 anonim válasza:
Épp az volt a mondanivalóm lényege, csak senki nem fogta fel már az elején sem. A kutyák az ő (önkorm.) szemszögükből rendben vannak tartva. Nem haraptak meg eddig még senkit, a kerítés elég magas, elég stabil, nem tudnak kimenni. Az állandó ugatásrét kiszabnak egy csekket. Azt hogy a kutyák szétszedik egymást meg leszarják, egészen addig míg ezt nem népes közönség előtt csinálják pénzért.
Szóval okosabb lehetőségeket vagy csend...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!