Kezd elhatalmasodni a takarmányirigység a foximon, mit tegyek?
Adott egy teljesen normális, játékos, jószándékú foxi. Egyetlen hibája van: hogy irigy. Ha megkapja a kajáját, nagyon szigorúan beőrzi, ha csak kinézek az ablakon:
http://www.youtube.com/watch?v=XrIIfPAETPQ
Na jó, ez hülye, gondoltam, és miután kiszórakoztam magam rajta, békénhagytam, amikor zabált. De most már odaáig fajult a dolog, hogy ha tele van a tányérja, ül a kutyaólban mellette, és morog mint a fene, akkor is, ha sehol senki nincs a látótávolságban. Pedig soha, egyetlen egyszer sem vette el a kajáját sem ember, sem állat... de mégis úgy tűnik, kezd teljesen az agyára menni a saját irigysége.
Mit gondoltok, mit tegyek? Hagyjam rá, hadd csinálja? Vagy csináljak ellene valamit? De mit?

Nem akarok rosszindulatú lenni, de miért kérsz tanácsot, ha egyik sincs ínyedre?A kutyasulira magadtól is rájössz, akkor minek a kérdés?Valaki ad tanácsot, az nem jó.Megint adnak tanácsot, de hát az sem jó.
Alfa a kutyád, kész.Ránőtt a fejedre, semmibe vesz, kis sz*rjankó vagy a szemében, akinek parancsolhat...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!