Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kezd elhatalmasodni a takarmán...

Kezd elhatalmasodni a takarmányirigység a foximon, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Adott egy teljesen normális, játékos, jószándékú foxi. Egyetlen hibája van: hogy irigy. Ha megkapja a kajáját, nagyon szigorúan beőrzi, ha csak kinézek az ablakon:

http://www.youtube.com/watch?v=XrIIfPAETPQ

Na jó, ez hülye, gondoltam, és miután kiszórakoztam magam rajta, békénhagytam, amikor zabált. De most már odaáig fajult a dolog, hogy ha tele van a tányérja, ül a kutyaólban mellette, és morog mint a fene, akkor is, ha sehol senki nincs a látótávolságban. Pedig soha, egyetlen egyszer sem vette el a kajáját sem ember, sem állat... de mégis úgy tűnik, kezd teljesen az agyára menni a saját irigysége.

Mit gondoltok, mit tegyek? Hagyjam rá, hadd csinálja? Vagy csináljak ellene valamit? De mit?

#takarmányirigység
2013. nov. 14. 17:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
helyes kutya amúgy. mennyi idős?
2013. nov. 15. 20:33
 22/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Tehát első alkalommal nem hozta vissza a labdát, és te fel is adtad? Azért ezek a dolgok nem úgy mennek, hogy mi kitaláljuk, a kutya meg csinálja. Sokszor hetek, hónapok munkája van valamiben. Nem vagy valami kitartó. Fogócskázás? Egy falkavezér soha nem fut senki után, ő hívja magához azt, akit akar, óriási különbség. Nem csoda, hogy a kutyád azt hiszi ő a főnök, hiszen az is, ezt minden mondatodban elárulod.
2013. nov. 15. 21:13
 23/30 anonim ***** válasza:

Nem akarok rosszindulatú lenni, de miért kérsz tanácsot, ha egyik sincs ínyedre?A kutyasulira magadtól is rájössz, akkor minek a kérdés?Valaki ad tanácsot, az nem jó.Megint adnak tanácsot, de hát az sem jó.

Alfa a kutyád, kész.Ránőtt a fejedre, semmibe vesz, kis sz*rjankó vagy a szemében, akinek parancsolhat...

2013. nov. 15. 21:18
 24/30 A kérdező kommentje:
úgy 4-5 éves lehet. talált tárgy.
2013. nov. 16. 07:29
 25/30 A kérdező kommentje:
Nézd, nekem ez a rangsorvita nem ér annyit, hogy minden nap a kutya táljából egyek, meg ilyen fazsságok, amit a cerberos oldalán javasolnak. Ti tényleg ilyenekkel töltitek el a napjaitokat???
2013. nov. 16. 07:45
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem ezzel töltöm a napjaimat, csak amikor a kutyával vagyok, akkor a helyes viselkedést megkövetelem tőle. Ilyen egyszerű. Mondjuk én a kezdetektől így teszek, így nincs félrenevelve a kutya.
2013. nov. 16. 09:59
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha nem fontos a rangsor, akkor ne vinnyogj itt a Gyakorin, hogy a kutyád nem százas.Maradjon minden úgy, ahogy most van.Egyszer majd nekedmegy a kajáért...
2013. nov. 16. 10:07
 28/30 anonim ***** válasza:
"nem ér annyit" "fa..ságok" ha ezek csak fa..ságok, akkor tényleg nem értem mire a kérdés?! Tipikus eset, nem a kutyával van itt baj, hanem a gazdival.
2013. nov. 16. 10:50
 29/30 A kérdező kommentje:
Egy sereg embert ismerek, akiről nem tudom elképzelni, hogy a minden nap a kutyája táljára tett alufóliáról reggelizzen, meg egész nap a kutyát pásztorolja, és mégis jól működő kapcsolata van az állattal. Úgy látom, őket kell majd megkérdeznem, bármilyen ciki is bevallani nekik, hogy fejemre nőtt a foxi. :-(
2013. nov. 16. 11:08
 30/30 anonim ***** válasza:
De értsd már meg, hogy nem kell mindennap eljátszanod hogy az ételéből eszel, és nem kell egész nap terelgetni. Jó esetben egyszer kell megalapozni a dolgokat, utána menni fog, csak a szabályokat mindig minden esetben be kell tartatni vele. Egy kutya határozott, magabiztos gazdát kíván, nyilván érzi rajtad hogy egy tesze tosza vagy-már bocsánat de ez így van. Ezért nem tisztel, hiszen ő a te vezéred, és nem fordítva! ezért meri azt megtenni, hogy védi tőled a kajáját. Nekem németjuhászom van, több mint 40 kg, de evés közben akár a szájából is elvehetem a kaját, sőt bármikor elvehetném a tálat is, de a tálból is kivehetek bármit. És nő vagyok ráadásul. Mégis tudja a kutyám, hogy nincs más választása, azt csinálja amit mondok.
2013. nov. 16. 11:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!