Kutyaiskolába fojtó nyakörv?
Figyelt kérdés
Azt mondák hogy kell a fojtó nyakörv a kezdő tanfolyamhoz. De nekem egy kis bishon Havanesem van és nem szívesen adnék rá fojtó nyakörvet. Minden kutyaiskolába kérnek ilyent?2013. okt. 9. 15:05
1/20 anonim válasza:
A fojtó alapvetően nem rossz, de egy ilyen kis kutyánál totál fölösleges.
2/20 anonim válasza:
Nem. Ahová mi jártunk, ott tilos a fojtó. Bőr vagy szövet nyakörvet kérnek. Írd meg melyik városban laksz, hátha valaki tud ajánlani másik kutyaiskolát! De mielőtt döntessz, érdemes megnézni egy-egy foglalkozást több helyen is, hogy a számodra szimpatikus módszert tudd választani.
3/20 anonim válasza:
Nagyon nem.Milyen ókonzervatív iskola ez?Max az oktató kapja elő egy nagyon kezelhetetlen nehezebb súlyú kutyánál néhány percre,amikor már mindent lepróbált.Keress másik sulit,vagy nézz meg néhány órát,mielőtt odavinnéd a kutyusod.Én messziről kerülném.
4/20 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy bármelyik suliban fojtót kérnének egy ilyen pici kutyára. Szerintem kérdezz rá konkrétan, fajtamegjelöléssel.
5/20 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem. Én is csodálkozom rajta. Egyébként Kecskeméten lakom.
2013. okt. 9. 15:50
6/20 anonim válasza:
7/20 anonim válasza:
Nálunk Szolnokon tilos a fojtó a kutyaiskolában. Én itthon a tanítgatáshoz használtam (pitbullnál), de kutyasuliban nem engedik. Bőrt engedik.
8/20 anonim válasza:
Szerintem ilyen kicsi kutyára felesleges. az első kutyasuliban ahova jártunk, tiltották, csak szövet nyakörvet fogadtak el. Nem is bírtam a kutyával. (nagytestű) Aztán átmentem egy másik suliba, ahol rátetették a kutyámra a láncnyakörvet. Apró pici mozdulatokkal olyan kezes lett hogy el sem hittem, végre nem kellett izomból rángatom, hogy a karom majd kiszakadt a helyéről. szóval én amúgy támogatom, csak nem ilyen pinduri kutyára.
10/20 Szilvi & Argos válasza:
Keress másik sulit!!!
Ahol első alkalommal már fojtót kérnek MINDEN kutyára, az nem szakszerű oktatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!