Hol tudok venni szöges fojtó nyakörvet a kutyámnak?
Iyet soha, de soha de SOHA nem szabad használni egy kutyán!!!! Jesszusom, nehogy vegyél! Próbáld ki magadon inkább, hogy mennyire nem kellemes az!
Ha ennyire nem tudod sétáltatni, akkor inkább tanítsd meg rá, hogy ne húzzon de JUTALMAZÁSSAL! Minden nevelésnek a jutalom az alapja!
Vikicica, a szöges nem sétáltatásra való. Látom te sem vagy képben.
Egyébként mi a gond ami miatt tanácsolták? Kézbentarthatóság?
a szöges nyakörv egy bizonyítottan hatásos és hatékony segédeszköz a ,nehezen nevelhető,domináns,agresszívabb kutyáknál ,MEGFELELŐEN KÉPZETT KIKÉPZŐ , SEGÍTSÉGÉVEL !!!és egy normális gazda kezében!
pont olyan,mint a halti,fojtónyakörv,perlonnyakörv,hám,stb.HA MEGTANULOD JÓL HASZNÁLNI!
a lényege először, a helytelen viselkedés büntetése,és később annak korrigálása.vagy mindkettő egyszerre! tehát hasznos. vagy nagy problémák forrását veszed meg,mivel a rosszul nevelt kutya átnevelése már komolyabb dolog!
én magam nem használtam,és nem is fogom,de láttam sok-sok kutyát akinél csodákat tett ! persze,mert a gazdáik is úgy álltak hozzá ! aki meg annyira kínzásnak érzi ( kívánom nekik,hogy egyszer egy domináns erős, nagyobb testű kutyával próbálkozzanak meg sétálni,síma nyakörvvel-megállásos -visszafordulásos technikával:)el fognak csodálkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!