Hol tudok venni szöges fojtó nyakörvet a kutyámnak?
Vikica, értékelném, ha befejeznéd az okoskodást. Igen, ivartalanított, és egyébként semmi közöd hozzá. De szívesen látlak naponta négyszer, minimum 1 órában, és nyugodtan sétáltasd a 60 kilós kutyát. Budapesten élek, a részletekért írj privátban, de fizetni nem tudok érte. De ha már úgyis ennyire nagy állatvédő/állatbarát, és hősies harcos vagy, biztos nem okoz gondot a napi 4 séta egy ilyen apró kutyával. Persze fojtó nélkül, és nem nyúlhatsz hozzá, sőt, az lenne a legjobb, ha rá sem kiabálnál, még akkor sem, amikor szétharapja a lábfejedet, és 6 hetes gipszet kapsz rá, mert még megsérül a lelkivilága szegénykémnek.
Szóval, ha ráérsz írj kérlek. :)
Volt már dolgom sok kutyával. Kicsivel és naggyal is. Figyelj csak, ha nem bírod a kritikát, ne kérdezz ilyen baromságokat.
TE vállaltad a kutyát, hát a te hibád ha nem tudod nevelni!!! Nem fogom helyetted sétáltatni és nevelni. Inkább keress neki másik gazdát ha ennyire nem bírsz vele és a normális tanácsot nem vagy hajlandó megfogadni.
Nem vagyok se nagyképű se okoskodó! Egyszerűen csak van jó pár szakértő ismerősöm és magam is tapasztaltam, hogy mit tesu az ilyen eszköz egy amúgy is heves kutyával.
A németjuhász kutyáknak a legerősebb a harapásuk. Csináld csak akkor és várd meg, amíg téged fog megtámadni.
Nem vagy köteles hallgatni rám, majd megtapasztalod akkor, hogy a kutyulidnál mi, hogyan működik. De legalább azt tartsd szem előtt, hogy így séta közben a kutyád az egész környezetére VESZÉLYES!
Ennyi, többet nem is fogok írni, úgyhogy a többi (bizonyára okleveles kutyatartó) is nyugodtan szidhat. :)
Ja, és még annyi, hogy egyébként. Ha volnál szíves nem ilyen hangnemet megütni velem, ha már kérdést írtál ki...
Akkor igen, egyszer nagyon szívesen elmennék és megpróbálnék NEKED segíteni. Imádom a kutyákat és ha szükséges ÉS tudok, akkor nagyon nagyon szívesen segítek is.
Sajnos bérletem nincs, én is Budapesten élek. De ha akarnád, megoldanám hogy egyszer megnézzem a kutyust.
De te tudod, hogy mit akarsz a kutyáddal kezdeni és hogyan akarod nevelni, úgyhogy bocs, hogy beleszóltam.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!