Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanítás után ez normális...

Ivartalanítás után ez normális? Rendbe fog jönni lelkileg?

Figyelt kérdés
Tegnap volt ivartalanítva a kutyám, hazahoztuk és nem akart aludni egész nap, csak ült és lógatta az orrát szó szerint. Jó tegnap még nagyon kába volt. Ma már fizikailag teljesen jól van az látható, eszik iszik szépen, de teljesen magába van roskadva, úgy látom nem érti mi történt vele, és a gallér nagyon frusztrálja. Félek depressziós lesz, 10 nap elég hosszú idő, de muszáj rajta tartani, mert a sebét akarja piszkálni folyamatosan.
2013. okt. 4. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én pl. gallért nem adtam rá, inkább éjjel-nappal felügyeltem, nem is aludtam kb. 10 napig szinte semmit, de nem akartam még a gallérral is terhelni.
2013. okt. 4. 14:12
 12/15 Akiteki ***** válasza:
Az én első kutyám ugyanígy reagált, mikor szájkosarat vettünk neki és felpróbáltuk az üzletben. Biztosan csak mélyen elgondolkodik rajta, hogy a fenébe lehetne leszedni azt a búrát a fejéről. :)
2013. okt. 4. 20:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak, tudod mi az a rejtett here?! Azért kellett műteni a kutyámat, mert neki az volt, és nem akartam hogy rákos legyen. Plusz nem vagyok tenyésztő, így amúgy sem akartam hogy szaporodjon, de ha az lennék, akkor sem szaporodhatott volna, mivel rejtett heréjű kutyát tilos pároztatni! ez egy örökletes betegség, és ő is tovább örökíthette volna. Szóval kan kutyáról van szó, tudom hogy a gallér miatt van kiborulva, csak ilyen szomorúnak még sosem láttam, sőt egyáltalán szomorúnak sem. Volt korábban is kutyám, rajta is volt gallér de ő úgy viselkedett mintha nem is lett volna rajta, nem viselte meg.

Akiteki, ez aranyos. :) Biztos, hogy ezen agyal. :D

2013. okt. 4. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:
40%

kedves kérdező. először is gratula ahhoz hogy normális állattartó vagy.:)

másodszor akár mennyire szörnyünek hangzik vannak olyan idiot barmok akiknek tök mindegy hogy a kutyájuknak milyen örökletes betegségük van akkor is pároztatják :(

de tényleg örülök hogy a sok szörnyü kérdés között amiket a hlyék tesznek fel a szaporításról ilyet is lehet találni

2013. okt. 4. 21:21
 15/15 anonim válasza:
11%
ennyi hülye gyökeret egy rakáson te édes jó...
2013. okt. 7. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!