A kutyám szétszedte a szomszédunk macskáját. Mit tudok
most tenni?
Figyelt kérdés
A szomszédunkba lakik egy öreg asszony és nagyon rühell minket,amióta itt lakunk.Folyton baja van valamivel,amit persze a többi szomszédtól hallunk vissza.Egyik este átjött a macskája és a kutyánk szétszedte.Mi beszéltünk vele másnap és akkor úgy tűnt,hogy megértette a helyzetet.Ma viszont vissza hallottam olanokat,hogy ő bosszút áll és lemérgezi a kutyát.Eléggé megijedtem azért és nem tudom mit lehetne most csinálni.Ez a nő nem normális komolyan.Jó lenne ha tudna valaki segíteni.Előre is köszönöm.
Én is ezt tenném.. Na jó, inkább téged kapnálak el és jól elveretnélek, amiért egy ilyen neveletlen vakarcsod van!!
2013. okt. 2. 20:04
2/33 anonim válasza:
Vagy nehogy találjon az öregasszony egy kiképzett pitbullt, aki a te kutyádat szedi szét..
2013. okt. 2. 20:05
3/33 anonim válasza:
làtta a szomszéd vagy tudja?
2013. okt. 2. 20:05
4/33 anonim válasza:
De miért nem tanítod meg a kutyád hogy ne bántsa a macs-okat? Egyszer pórul is járhat, ha kikaparják a szemét.
Neked hogy esne ha a szomszéd átjönne, hogy bocsi, de a tigrisem széttépte a kutyádat?
2013. okt. 2. 20:07
5/33 anonim válasza:
Figyelj a kutyádra és fizesd ki neki vagy próbáld kárpótolni valahogyan.
2013. okt. 2. 20:08
6/33 anonim válasza:
Bár nem értek egyet a mérgezéssel, mert nem a kutyádat hibáztatom, hanem téged. De végül is megértem a nénit, én is dühöngenék ha a macskámat a szomszéd kutyája szétszedné.. Mondjuk én a gazdit "taposnám" meg nem a kutyáját..
Mivel kulturált ember vagyok, így simán csak feljelentenélek, hogy másokra is veszélyes kutyád van..
2013. okt. 2. 20:08
7/33 intrepid válasza:
A saját udvarotokban szedte szét a macsekot, neked ne legyen lelkifurdalásod. Viszont az ilyen tényleg képes megmérgezni a kutyátokat, pedig nincs igaza. Ha megteszi, te szintén bosszút állsz, ő vissza, és sosem lesz vége.
2013. okt. 2. 20:09
8/33 vmi03 válasza:
Vegyél neki egy másik macskát azt cső ha az nem jó neki akk szarja össze magát (mi szomszédunk is ilyen elmebeteg
2013. okt. 2. 20:10
9/33 anonim válasza:
Látom az okos társaság megérkezett. A macska a kérdező udvarán volt. A törvényben lévő "a gazdának gondoskodnia kell az állat szökésének megakadályozásáról" rész macskákra is érvényes. Onnantól, hogy elhagyja a saját gazdájának ingatlanát, úgy már szökött állatnak számít. Letojom, h a macskának szabadság kell, akkor ott a Catio.
2013. okt. 2. 20:16
10/33 anonim válasza:
Igen, aztán ha beszökik a kertbe egy gyerek azt is széttépi a drága neveletlen döge??
A kutyásoknak mindent szabad??
Én feljelenteném a kérdezőt, hogy veszélyes kutyája van. Vigyék menhelyre aztán kerüljön normális gazdához, ne egy ilyen hlyéhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!