Demény a kötsög. Káros vagy hasznos?
Nagyon népszerű blog lett a Demény nevű vizsla. Már rádióműsorok és tv felvételek készülnek róla.
A minap beleolvastam a blogjába, ahol az vált ki felháborodást a Demény hívekben, hogy egy pórázon sétáltatott tacskó gazdija szóvá tette, hogy Demény - aki egyébként nem behívható, a gazdáját nem tekinti falkavezérnek - póráz nélkül rárontott. A deményisták szerint ez vicces és a pórázasok bénák, nincs életterük. Akkor mit írt volna a blogjába, ha Deményt szétszedi egy kuvasz miután odarohant hozzá? Az is vicces lett volna?
Az tényleg vicces, ha egy kutya nem hallgat a nevére és a 4 sávos úton rohangál? Az tényleg poénos, ha kiskutyákra ráront a parkban, stresszeli őket? Ne az lenne a normális, ha a parkban , ha más és a saját kutyám védelme érdekében pórázon sétálna???
Nem viszi el ez a tulajdonképpen neveletlen kutya rossz irányba a kutyás társadalmat? Mert van ami vicces, de van ami káros. Csak megfogalmazás és nézőpont kérdése.
Olvasom a blogot. Sőt kifejezetten élvezem. Szórakoztató, pláne a sok gyík-es elmebajos gazdikérdés ellentételezéseként. A képek kifejezetten tetszenek, jó pillanatokat kapnak el, jó szögek, stb. stb.
Felnőtt ember vagyok, 1 kutyával, nincs mögöttem "csak" 3 és fél év kutyázás. Mindezek ellenére használom a józan eszem, nem ebből a blogból állok kutyát nevelni.
A pórázas témát olvasva én sem értek egyet a gazdival,dehogy ezek miatt elkezdjem kritizálni, meg lehülyézni???
Képmutatók vagytok, mert bizony sokszor nem a "helyén" kezelitek a dolgokat. Pláne itt "arctalanul, és ellenőrízhetetlenül" lehet írkálni bármit a kutya sem fogja tudni, ha valaki mellébeszél, de aki blogol az vállalja a véleményét és ha hülyeséget ír, hát rákoppintanak a fejére.
Hát értem én, savanyú a szőlő és idejöttél megerősítésért.
Akármennyire is a jó szándék vezérel:hülye gazdák nehogy itt tanuljanak kutyanevelést - kicsit ovis felfogás.
Tudod én - szerintem - tisztában vagyok az etikettel, még kutyás körökben is, de nagyon nincs ínyemre a merev, sarkos hozzáállás, bármennyire is látványos időnként a kutyanevelés terén. Az, hogy ez blog káros pedig, egyszerűen vicces.....
Elég visszataszító stílusban írta ezt a bejegyzést.
Valahogy sejtettem egy ideje, hogy ez lesz belőle: aki nem rajongó, az mind síkhülye és menjen a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!