Demény a kötsög. Káros vagy hasznos?
Nagyon népszerű blog lett a Demény nevű vizsla. Már rádióműsorok és tv felvételek készülnek róla.
A minap beleolvastam a blogjába, ahol az vált ki felháborodást a Demény hívekben, hogy egy pórázon sétáltatott tacskó gazdija szóvá tette, hogy Demény - aki egyébként nem behívható, a gazdáját nem tekinti falkavezérnek - póráz nélkül rárontott. A deményisták szerint ez vicces és a pórázasok bénák, nincs életterük. Akkor mit írt volna a blogjába, ha Deményt szétszedi egy kuvasz miután odarohant hozzá? Az is vicces lett volna?
Az tényleg vicces, ha egy kutya nem hallgat a nevére és a 4 sávos úton rohangál? Az tényleg poénos, ha kiskutyákra ráront a parkban, stresszeli őket? Ne az lenne a normális, ha a parkban , ha más és a saját kutyám védelme érdekében pórázon sétálna???
Nem viszi el ez a tulajdonképpen neveletlen kutya rossz irányba a kutyás társadalmat? Mert van ami vicces, de van ami káros. Csak megfogalmazás és nézőpont kérdése.
Kérdező csak nem bírod ki :) :) Sok smielyval. Te is lásd be nem a póráz ellen volt itt sok ember, hanem az állandóan pórázon levésről. Én is megírtam sétáltatás közben porázon megyünk Dunaparton nem. És nem nem az autós lesz a hibás ez egyértelmű de ez már megint szélsőség. Fogadd el azt amint a veled egyetértők is képesek voltak elfogadni , és a veled ellenkezők is ! Az arany középutat. !
Diesel23 nagyon rendben leírtad !
Legyen már tényleg amen !
Sajnos pórázon is befalhat szöges/mérgezett kaját egy kutya, főleg a most következő sötét késő délutánokon...
De legyen már bééééééke, szóval ááááááááámen :)
Tényleg legyen már vége az egymás torkának marcangolásából, legalább az Állatok Világnapja tiszteletére.
Aki olvassa és szereti Deményt (mint én), az helyre is teszi magában a történéseket. Aki meg nem, hát ez van.
Én sokkal rosszabb gazdi vagyok, mint Judit. Bevallom, írtam egy könyvet, ami megjelent (a bevétel a menhelyé, ahonnan Bodrogom származik), na ez az abszolút elrettentő példa. A szerencsétlenkedő gazdi és családja történetei a menhelyi kutyával. Na, ezt lehetne ám darabokra szedni... Tán vegyétek meg és feszítsetek keresztre, bevállalom a menhelyen dekkoló ebzetek érdekében. Ja, a könyv címe: Vakkantások egy kutyáról, avagy a Gabi szösszenetek. [link] De az fb-n is megtaláltok.
Kívánom, hogy legyen szép napotok a kedvenceitekkel, hisz ma (és mindig) róluk szólunk! :)
Szerintem jópofa. A gazdi jól fogalmaz, a képek is aranyosak. És szerintem az ő életük tényleg ilyen vicces :D
És nem gondolom, hogy a kutya, akivel ennyit foglalkoznak, ennyire neveletlen. Szerintem a sztorik ki vannak színezve, hogy szórakoztatóak legyenek. Mégis mi a csudát írhatna, ha minden pillanatban a lábnál követést gyakorolnák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!