Melyik kutyafajtától félsz a legjobban? Vagy inkább: melyiktől tartasz? (akinek nincs ilyen az ne írjon! )
A német juhászokkal nincs jó tapasztalatom, a kutyámat élete során 3 is megtámadta már.
Meg az amstaffokkal, pittekkel nem vagyok kibékülve, de velük nincs tapasztalatom. Csak látom, hogy milyen erős kutyák, és többségük nem megfelelően van nevelve :/
13:30 én pont fordítva tapasztalom. A kerítés mögül kiszabaduló kutyák életveszélyesek lehetnek, akik még sosem voltak kint, nincsenek szocializálva, ráadásul ott van mögöttük a saját területük stb. Az igazi kóborkutyák a legjobban szocializált kutyák, általában normálisak mert mindent megtapasztaltak kint. Nekem sosem volt semmi bajom velük, mindig a kiszökött kutyák támadtak ránk. Azt nem tudom hol élsz, de ebben az országban szerintem nem sok kiéhezett vadállat van.
Az a válaszoló meg aki azt mondja, hogy a kutyája meg tudja magát védeni, elfelejti, hogy nem mindenkinek borjú méretű ebe van. Azok mit csináljanak? Amúgy meg nem normális az a gazda aki nyugodtan végignézi ahogy a kutyáját megtámadják. Különben meg nincs olyan kutya akinél nem találsz erősebbet, egyszer majd nem tudja magát megvédeni aztán nézhetsz.
,, Borjú kutyás vagyok" :-D
Azt egy szóval se írtam, hogy ölbetett kézzel végig nézem... Nyilván próbálom elkerülni a balhét, viszont ha nincs ott a támadó kutya gazdája biztos, hogy nem fogog közéjük nyúlni. Egyszerre érdemes szétszedni őket, vagy ha látom, hogy a kutyámnak megadta magát és nem fog újra támadni akkor magamhoz hívom a kutyám. Van kistestű kutyám is, de a nagyokkal szoktam kivinni sétálni. Nincs olyan tapasztalatom, hogy mit lehet tenni ha egy nagy betámadja a kicsit. Nálam csak olyan hogy a nagy kutyám védte meg a tacsinkat egy rotitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!