7hetes stafford kiskutyának mit adjak a legjobban enni hogy szépen növekedjen és milyen csont erősítőt?
7 hetesen nem is lehetne nálad.
Nagyon jó minőségű kutyatáp kell,és nem kell mellé semmilyen kiegészítő,max zöldkagyló kivonat.
A minőség azt jelenti,hogy Brit, brit care,acana,taste of the wild,azp.
Ahogy az 1-es írta, csonterősítőt meg ne adj neki mert az csak árt kölyökkorban (kivéve ha orvos írja fel), Zöldkagyló kivonatot adj neki, Luposant vagy gf-600-at.
Mondjuk valahol olvastam hogy kölyköknek talán jobb a Luposan biomineral.
Nem kell neki csonterősítő... Mondom hogy árt neki (ha egészséges)
kiskorban porcerősítő ajánlott.
A tojás héja meg nem tudom hogy tényleg egészséges-e nekik, vagy csak urban lengend mindenesetre felesleges, elég kalcium van a csontban de azt meg most még nem szabad kapnia, meg egyáltalán akadj le a csonterősítőről mert ha valamiért rendellenesen fejlődne, erre a fajtára jellemző hogy "szétcsúsznak a lábai" bocs szebben nem tudtam leírni
akkor csak rögzíted azt az állapotot ha folyamatosan kapja a csonterősítőt, ezt csak akkor szokták felírni ha baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!