Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyafajtától félsz a...

Melyik kutyafajtától félsz a legjobban? Vagy inkább: melyiktől tartasz? (akinek nincs ilyen az ne írjon! )

Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 21:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Mégis mi ebben a közhelyes.Az ember többsėge attól tart,amivel találkozva rossz tapasztalatot szerzett.
2013. szept. 29. 08:56
 22/37 anonim ***** válasza:
Nekem eddig sem rotikkal se "harci" kutyákkal nem volt bajom. A nagynéném came corso kanja nagyon szelíd volt. Mama németjuhász keveréke szintén egy szeretetbomba. Szóval a keményebbnek mondott kutyákkal semmi gondom nem volt eddig. DE eddig ha elmentem egy foxi vagy foxi keverék mellett, eddig még nem volt olyan hogy ne kergettek volna meg. Egyszer egy törpepincser üldözött. Volt olyan hogy 5-6 darab ilyen kis tacsi-pincs mix kutya jött utánam ugatva. Szóval német jh., harci kutyák, nem okoztak még gondot. De ezek a kis földfelett 10 cm-re lévő kis kutyák mindig nekemjönnek.
2013. szept. 29. 10:02
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Én a spánielektől félek.Bár a kutyámat jobbban féltem tőlük.

Évek alatt több spani is a kutyámnak ment és amikor próbáltam a kutyámat megvédeni akkor meg rám ugráltak és meg kaptak a ruhámat szaggatták.Tudom,hogy nem nagy kutyák,de ha meglátok egyet elmegyek a másik irányba inkább. 4 spániel van a környéken és mind a 4 támadott már ránk.Másokra is ahogy utólag ez kiderült.

Kau-t és egyéb ilyen nagy szőrős pásztorkutyákat élőbe nem is láttam.

2013. szept. 29. 10:19
 24/37 anonim ***** válasza:
Én a golden retriverektől tartok (vagy talán jobb szó rá, hogy az az egy fajta, mit biztosan soha nem tartanék). Gyerekkoromban barátnőmnek volt egy, és igen rossz, olykor félelmetes tapasztalataim voltak vele. Bár visszanézve, amennyire nem nevelték, igen jó kutya lehetett, hogy nem vált harapóssá, de akkor is maradandó nyomot hagyott bennem. xD
2013. szept. 29. 11:04
 25/37 anonim ***** válasza:
Nem a mai, hanem az igazi, nagytestű, nem malacképű rottweilertől. (igaz, már nekem is ilyen van :) )
2013. szept. 29. 11:07
 26/37 anonim ***** válasza:
25ös vagyok. Egyébként bármilyen nagytestű kutyától meg tudok ijedni, amelyik az utcákon kóborol, de találkoztam már kau-val terepen is, kutyasétáltatás közben. Ügyet se vetett ránk, de azért egy közel 60-70 kilós kutyától illik tartani, vagy legalábbis nem hülyeség. A szomszédban meg van 3 nagy komondor. Na, azok mikor kijönnek... alig várom, hogy beérjek a kapun.
2013. szept. 29. 11:13
 27/37 anonim ***** válasza:

Első számú közellenség a német juhász számomra. Többször volt, hogy sétáltattam a kutyát, és egyszer csak kiront valahonnan egy német juhász, le tudtam szerelni őket, de baromira megijedtem.

4 évesen szintén egy német juhász harapott arcon, akit láncon tartottak, de elvileg barátságos volt...

Vizsla is harapott már meg egyszer, apukámat rendszerint spánielek...

Nem sok kaukázusit ismerek, de az egyik kan tényleg kiszámíthatatlan, saját családjával szemben is, mondanom sem kell, nincs nevelve. A kerítés közelébe nem szívesen megyek.

S van egy szuka is a közelben, bár ő inkább csak fajtajellegű keverék, kiskorától ismerem, ő bújós, nem bántja a másik kutyát, sőt, még a macskákkal is elvan.

Harci kutyákkal pedig soha semmi problémám nem volt, sem pórázon, sem szabadon. Dobival, rottival szintén semmi.

2013. szept. 29. 12:53
 28/37 anonim ***** válasza:
A felsorolásból még kifelejtettem a pulikat, na ők is tudnak balhézni. Szomszédban volt 2, már csak 1. Mi be tudunk menni etetni, ha nincs itthon a gazdájuk, de félelmetes, ahogyan távolról méreget... nem jön oda hozzánk. Ugyanezek a kutyák megtéptek egy békés szabadon mászkáló staffie jellegű szukát múltkor, csupa vér volt mindegyik, és nem a staffie kezdte. Utána a staffie-t megnézettük állatorvossal és visszakerült a gazdájához, sántításon kívül semmi baja nem lett, de azt hiszem pulival sem szeretnék találkozni közterületen.
2013. szept. 29. 12:58
 29/37 anonim ***** válasza:
A kóbor kutyáktól, legyen az bármilyen fajta. Az éhségtől, félelemtől elvadult kutya kiszámíthatatlanabb, mint bármelyik kerítést tépő "harcikutya", mert neki az élete múlik azon, hogy szerez-e táplálékot, vagy meg tudja-e védeni magát a többi kóbor kutyától, autóktól, emberektől. A gazdis kutyák így csak "szájhősök", tőlük nem félek, nekik nincs okuk támadni.
2013. szept. 29. 13:30
 30/37 anonim ***** válasza:
Spániel, bichonok, csivava, yorkie.
2013. szept. 29. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!