Melyik kutyafajtától félsz a legjobban? Vagy inkább: melyiktől tartasz? (akinek nincs ilyen az ne írjon! )
Én a spánielektől félek.Bár a kutyámat jobbban féltem tőlük.
Évek alatt több spani is a kutyámnak ment és amikor próbáltam a kutyámat megvédeni akkor meg rám ugráltak és meg kaptak a ruhámat szaggatták.Tudom,hogy nem nagy kutyák,de ha meglátok egyet elmegyek a másik irányba inkább. 4 spániel van a környéken és mind a 4 támadott már ránk.Másokra is ahogy utólag ez kiderült.
Kau-t és egyéb ilyen nagy szőrős pásztorkutyákat élőbe nem is láttam.
Első számú közellenség a német juhász számomra. Többször volt, hogy sétáltattam a kutyát, és egyszer csak kiront valahonnan egy német juhász, le tudtam szerelni őket, de baromira megijedtem.
4 évesen szintén egy német juhász harapott arcon, akit láncon tartottak, de elvileg barátságos volt...
Vizsla is harapott már meg egyszer, apukámat rendszerint spánielek...
Nem sok kaukázusit ismerek, de az egyik kan tényleg kiszámíthatatlan, saját családjával szemben is, mondanom sem kell, nincs nevelve. A kerítés közelébe nem szívesen megyek.
S van egy szuka is a közelben, bár ő inkább csak fajtajellegű keverék, kiskorától ismerem, ő bújós, nem bántja a másik kutyát, sőt, még a macskákkal is elvan.
Harci kutyákkal pedig soha semmi problémám nem volt, sem pórázon, sem szabadon. Dobival, rottival szintén semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!