Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ilyen hülyék az emberek?

Miért ilyen hülyék az emberek?

Figyelt kérdés
Biztos ti is láttátok azt a videót a Facebook-on, mikor a rendőrök lelőnek egy rottweilert, mert az rátámadt az egyik rendőrre. A rendőr nagyon jól tette hogy 4 golyót belelőtt a kutyába, különben az széttépte volna. Csak azt nem értem, hogy az a sok fogyatékos ember minek ír olyan kommenteket hogy "rohatt rendőrök" , "k..va annyukat a rendőröknek" stb., ez a sok f.gyatékos i.ióta hagyta volna magát széttépetni egy rottweilerrel? Ti mit gondoltok erről? Egyébként itt a videó: [link]

2013. szept. 27. 20:25
1 2 3 4 5 6
 51/53 zsuzsabazsa ***** válasza:
18%

Dehogy sétált oda ne idegesíts. Még kordon sem volt felhúzva ami lekerítette volna a bűncselekmény helyszínét.

A helyszín meg jóval távolabb volt oda sem lehetett látni.

Ezek a rendőrök csak őgyelegtek nem volt semmi feladatuk. Unatkoztak és úgy gondolták hasznossá teszik magukat azzal, hogy belekötnek a kutyásba.

2013. szept. 29. 20:31
 52/53 tamas602 válasza:
A kutya gazdája volt a felelőtlen. Ha nem kameráz nincs ez, vagy ha berakja az autóba a kutyát, és felhúzza az összes ablakot akkor nem jön ki. Amúgy sajnálom a kutyát, nem így kellett volna a rendőrnek tennie.
2013. okt. 11. 00:46
 53/53 anonim válasza:

Jaj, hát szegény gazdinak meg szegény kutyának annyira a helyébe tudja magát mindenki képzelni, csak éppen a rendőrnek nem. Utólag könnyű okosnak lenni, de ha épp ott vagy a helyszínen egy rajtaütés közepén, eleve feszülten, netán kutyákkal sincs sok tapasztalatod, a kutya pedig kiszámíthatatlanul viselkedik, egyszer támad, egyszer lenyugszik, akkor az egyik támadásnál simán megijedhetsz, és lelőheted. Teljesen normális reakció, szó nincs arról, hogy a rendőr előre megfontoltan, hidegvérrel lőtte volna le a kutyát, vagy hogy nem próbálták volna előbb valahogy megfogni. Leginkább baleset ez, csak hát sok az elfogult állatbarát, aki szeret mást belemagyarázni a dolgokba. Amúgy meg a kedves gazdi mit emberkedik ott a rendőrökkel mielőtt elfogják. Úgy tűnik, mintha egy s**gfej lenne, aki direkt provokálni akarja őket.

Egyébként szerintem akinek ilyen idióta kutyafajták kellenek, mint a rottweiler, azok szerintem nem is szeretik a kutyákat. Ez inkább arról szokott szólni, hogy mi a divat, mivel nézek ki jól, vagy mivel tudok másokat megfélemlíteni, mint hogy valóban a kutyát szeretem. Bocs.

2015. aug. 6. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!