Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezen az oldalon miért ilyen...

Ezen az oldalon miért ilyen nem találom a jó szót. Hülyék az emberek?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem értem velem van komoly gond vagy az oldalon sok a lelkinyomorék? Akárhányszor ismerkedni próbálok fiúkkal és lányokkal nem csak párkapcsolat miatt rosszul járok. Vagy 50éves apukák idegelnek,vagy 22 éves szüzek oktatnak ki arról,hogy ők sokkal jobban érteneka szexhez.Ha lánnyal beszélek alig válaszolnak,szerencsétlenkednek fiúknál is gyakori. Vagy kérdés nélkül törölnek/nem válaszolnak aminek nem értem az okát. Valaki pl. látott rólam képet megmondta,hogy szerinte nem vagyok nőies aztán pedig írkált,hogy de azért benne lennék-e 1-2fétise kielégítésében.. Mi ez most komolyan? én csak barátkozni akartam! 17/L
2013. júl. 7. 00:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
32%
Dugunk? Ha nem, azért még haverkodhatunk.
2013. júl. 7. 00:33
 2/26 anonim ***** válasza:
32%
Mert vannak trollok, vannak tényleg gyökerek és vannak csak megjátszott trollok. Kevés az intelligens, magam fajtához hasonló ember, de van.
2013. júl. 7. 00:33
 3/26 anonim ***** válasza:
32%
Kutass tovább, azért nem mindenki elvetemült az oldalon :)
2013. júl. 7. 00:34
 4/26 A kérdező kommentje:
Én már az oldalról 1000 emberrel beszéltem olyan lánnyal is,aki facebookra állndóan szomorú idézeteket meg sajnáltatásokat tett ki. Szerintem ez minden csak nem normális dolog. Meg húú de magányosak jaj szegénykék,barátokat akarnak de arra se méltóztatnak legtöbben hogy értelmesen lezárjanak egy beszélgetést vagy egyáltalán értelmesen elbeszélgessenek az emberrel!
2013. júl. 7. 00:35
 5/26 anonim ***** válasza:
26%

menj aludni már késő van

50/F

2013. júl. 7. 00:35
 6/26 anonim ***** válasza:
könnyű azt meglátni, aki mutatja magát
2013. júl. 7. 00:36
 7/26 anonim ***** válasza:
17%
VÉGRE EGY ÉRTELMES EMBER ITT. Légy szíves maradj az oldalon!
2013. júl. 7. 00:36
 8/26 anonim ***** válasza:
41%
te meg itt rinyalsz, ahelyett hogy aludnal...
2013. júl. 7. 00:37
 9/26 anonim ***** válasza:

azért van néhány normális ember is, csak ki kell fogni őket

engem is megtalált már néhány fura alak :\

16/l

2013. júl. 7. 00:38
 10/26 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni, szűrni kell az embereket. Sok idiótába botlok én is, olykor válasz nélkül törlöm a leveleket, de egy-két normális ember még akad. Lányok között legalábbis mindenképpen :)
2013. júl. 7. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!