Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezen az oldalon miért ilyen...

Ezen az oldalon miért ilyen nem találom a jó szót. Hülyék az emberek?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem értem velem van komoly gond vagy az oldalon sok a lelkinyomorék? Akárhányszor ismerkedni próbálok fiúkkal és lányokkal nem csak párkapcsolat miatt rosszul járok. Vagy 50éves apukák idegelnek,vagy 22 éves szüzek oktatnak ki arról,hogy ők sokkal jobban érteneka szexhez.Ha lánnyal beszélek alig válaszolnak,szerencsétlenkednek fiúknál is gyakori. Vagy kérdés nélkül törölnek/nem válaszolnak aminek nem értem az okát. Valaki pl. látott rólam képet megmondta,hogy szerinte nem vagyok nőies aztán pedig írkált,hogy de azért benne lennék-e 1-2fétise kielégítésében.. Mi ez most komolyan? én csak barátkozni akartam! 17/L
2013. júl. 7. 00:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Az ilyen anoním oldalak vonzzák a selejtes réteget. Itt kiadhatnak olyan beteg fantáziákat vagy szimplán csak sértegethetnek másokat, amit élőben nem tehetnek meg.

De persze értelmes emberek is járnak ide, de kevesebb. Néha ha szerencsés vagy rájuk lehet találni.

2013. júl. 7. 00:41
 12/26 anonim ***** válasza:

Ebbben a kategóriában, főleg 22 óra után nem érdemes ismerkedni. :D

De más kategóriában simán találhatsz normális embereket!

Személyes eset, benéztem a Sport kategóriába /közöm nincs semmilyen sporthoz, szóval nem tudom, mit kerestem ott/, és láttam, hogy egy azonos korú lány a saját városomból írt ki kérdést. Csak úgy ráírtam, hogy "Jé, én is 17 vagyok, és én is itt lakom! :D" Aztán elkezdtünk beszélni, Facebookon tartottuk a kapcsolatot, és mára igazi barátnők lettünk, azonos az érdeklődési körünk, a látásmódunk. Élőben is találkoztunk már természetesen!

Szóval furcsa, de vannak ilyen csodák! Véletlenül találnak rád!

2013. júl. 7. 00:45
 13/26 A kérdező kommentje:
Bevallom egyetlen értelmes emberrel találkoztam az oldalról,vele jártam is. A találkozás elég régen történt 3 éve és még mindig beszélünk. Nem tudom tényleg,hogy én vagyok unalmas/ronda/gáz/szánalmas vagy másokkal van probléma? Mit lehet ezzel kezdeni,kiakaszt ez a sok kudarc kicsit.
2013. júl. 7. 00:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

itt most kaptál már pár normális választ

ha akarsz, írj a válaszolóidnak :D

2013. júl. 7. 00:48
 15/26 anonim ***** válasza:

szerintem sokféle ember van itt, ilyen is olyan is

én szoktam mindenkinek válaszolni, sőt hasonló korukkal is beszélek ill beszélgetek, N

2013. júl. 7. 00:48
 16/26 anonim válasza:
59%
70%os, tán te is az elit osztaghoz tartozol, hogy ekkora egoista paraszt vagy?
2013. júl. 7. 00:56
 17/26 anonim ***** válasza:

hja... én is találkoztam, "találkoztam".. pár olyan lánnyal, aki 1ik pillanatról a másikra se kép se hang.. pedig tényleg semmi rosszat nem mondtam, sőt.. de mind1:/ lényeg akadnak normálisak, hogyne akadnának!:) lehet nehéz megtalálni őket, de már csak magamról tudom, hogy vannak:D:D

19/f

2013. júl. 7. 01:05
 18/26 anonim ***** válasza:
Utolsót osztom. Olykor a legnormálisabb tagok tűnnek el szó nélkül...Nemrég is nagyon jól elbeszélgettem egy lánnyal, aztán egy hónapja nem reagál...Pedig aktív az oldalon...
2013. júl. 7. 01:09
 19/26 A kérdező kommentje:
Én is pont így jártam normálisnak,kedvesnek tűnő ember tűnt el szó nélkül.
2013. júl. 7. 01:11
 20/26 anonim ***** válasza:

Figyelj, ne add fel... Az eltűnésről: én rengetegszer elfelejtek válaszolni, ha valaki utána újra ír, akkor kapcsolok. Mert közben azért teszek-veszek, élem az életem. De nem azért "tűnök" el, mert akivel beszélgettem, nem szimpi. Aztán jönnek az újabb levelek és hajlamos vagyok megfeledkezni a régiekről.

Vannak itt nagyon értelmes és normális emberek, csak rájuk kell akadni. A nem normálisakat meg nem kell észrevenni, ennyi.

2013. júl. 7. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!