Ezen az oldalon miért ilyen nem találom a jó szót. Hülyék az emberek?
Az ilyen anoním oldalak vonzzák a selejtes réteget. Itt kiadhatnak olyan beteg fantáziákat vagy szimplán csak sértegethetnek másokat, amit élőben nem tehetnek meg.
De persze értelmes emberek is járnak ide, de kevesebb. Néha ha szerencsés vagy rájuk lehet találni.
Ebbben a kategóriában, főleg 22 óra után nem érdemes ismerkedni. :D
De más kategóriában simán találhatsz normális embereket!
Személyes eset, benéztem a Sport kategóriába /közöm nincs semmilyen sporthoz, szóval nem tudom, mit kerestem ott/, és láttam, hogy egy azonos korú lány a saját városomból írt ki kérdést. Csak úgy ráírtam, hogy "Jé, én is 17 vagyok, és én is itt lakom! :D" Aztán elkezdtünk beszélni, Facebookon tartottuk a kapcsolatot, és mára igazi barátnők lettünk, azonos az érdeklődési körünk, a látásmódunk. Élőben is találkoztunk már természetesen!
Szóval furcsa, de vannak ilyen csodák! Véletlenül találnak rád!
itt most kaptál már pár normális választ
ha akarsz, írj a válaszolóidnak :D
szerintem sokféle ember van itt, ilyen is olyan is
én szoktam mindenkinek válaszolni, sőt hasonló korukkal is beszélek ill beszélgetek, N
hja... én is találkoztam, "találkoztam".. pár olyan lánnyal, aki 1ik pillanatról a másikra se kép se hang.. pedig tényleg semmi rosszat nem mondtam, sőt.. de mind1:/ lényeg akadnak normálisak, hogyne akadnának!:) lehet nehéz megtalálni őket, de már csak magamról tudom, hogy vannak:D:D
19/f
Figyelj, ne add fel... Az eltűnésről: én rengetegszer elfelejtek válaszolni, ha valaki utána újra ír, akkor kapcsolok. Mert közben azért teszek-veszek, élem az életem. De nem azért "tűnök" el, mert akivel beszélgettem, nem szimpi. Aztán jönnek az újabb levelek és hajlamos vagyok megfeledkezni a régiekről.
Vannak itt nagyon értelmes és normális emberek, csak rájuk kell akadni. A nem normálisakat meg nem kell észrevenni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!