Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezen az oldalon miért ilyen...

Ezen az oldalon miért ilyen nem találom a jó szót. Hülyék az emberek?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem értem velem van komoly gond vagy az oldalon sok a lelkinyomorék? Akárhányszor ismerkedni próbálok fiúkkal és lányokkal nem csak párkapcsolat miatt rosszul járok. Vagy 50éves apukák idegelnek,vagy 22 éves szüzek oktatnak ki arról,hogy ők sokkal jobban érteneka szexhez.Ha lánnyal beszélek alig válaszolnak,szerencsétlenkednek fiúknál is gyakori. Vagy kérdés nélkül törölnek/nem válaszolnak aminek nem értem az okát. Valaki pl. látott rólam képet megmondta,hogy szerinte nem vagyok nőies aztán pedig írkált,hogy de azért benne lennék-e 1-2fétise kielégítésében.. Mi ez most komolyan? én csak barátkozni akartam! 17/L
2013. júl. 7. 00:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk az eltűnés okára kíváncsi lennék a legtöbb esetben, de inkább nem zargatom az ilyen tagokat. De legalább mondana annyit, hogy figyelj te marha, ez és ez a gond, lelépek. Vagy ne is mondja meg az okot, csak azt, hogy lelép. Ne várjak hetekig reménykedve, hogy majdcsak elszíneződik az üzenetek szó...
2013. júl. 7. 01:17
 22/26 anonim ***** válasza:
Én is el szoktam színeződni, amint látom, hogy mennyien kúrnak :D
2013. júl. 7. 01:19
 23/26 anonim ***** válasza:

Igen, sok a selejt és beteg, és persze a buta/idióta.

A szomorú az, hogy ez az utcán is így van csak ott nem látod rajtuk, mert nem beszélnétek. Itt igen.

2013. júl. 7. 01:21
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem veled van a gond, én is ezt látom. Túl sok a gyerekes ember... egyáltalán nem komolyak, hülyülnek össze vissza, trollkodnak. Persze egy kis hülyülés nem árt, de azért van egy szint amit nem kéne átlépni. Sokan hazudnak is magukról... amit szintén utálok ha valaki nem őszinte. Egyszerűen kevés a normális ismerkedő egyén, aki tényleg ezt szeretne vagy csak beszélni egy kellemeset. Én se írok rá akárkire nem vagyok az aki minden kérdés alá leírja a véleményét. Találok havi szinten 1-2-t amihez érdemes írni ... De így is kifog az ember olyant akit nem kéne. De még nem találtam innen olyan lányt aki tényleg normális és hosszabb távon el lehetne beszélgetni. De igazából már nem is számítok rá. Túl anonim oldal ez ahhoz. Jobban jársz hidd el ha nem itt, hanem máshol, még jobb ha ott helyben ismerkednél. Biztos van valami hobbid, bármi legyen az, ismerkedj meg egy olyan sráccal akivel hasonló az érdeklődési körötök. Sok sikert! :)

23/F

2013. júl. 7. 08:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Vannak kivételek, velem például biztos nem beszéltél.
2013. júl. 7. 08:41
 26/26 anonim ***** válasza:
25/ Nem tudom pontosan kinek szántad a hozászolásod, de ez olyan mint hogy "bennem megbízhatsz" csak akkor derül ki ha megismerik :)
2013. júl. 7. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!