Ezen az oldalon miért ilyen nem találom a jó szót. Hülyék az emberek?
Igen, sok a selejt és beteg, és persze a buta/idióta.
A szomorú az, hogy ez az utcán is így van csak ott nem látod rajtuk, mert nem beszélnétek. Itt igen.
Nem veled van a gond, én is ezt látom. Túl sok a gyerekes ember... egyáltalán nem komolyak, hülyülnek össze vissza, trollkodnak. Persze egy kis hülyülés nem árt, de azért van egy szint amit nem kéne átlépni. Sokan hazudnak is magukról... amit szintén utálok ha valaki nem őszinte. Egyszerűen kevés a normális ismerkedő egyén, aki tényleg ezt szeretne vagy csak beszélni egy kellemeset. Én se írok rá akárkire nem vagyok az aki minden kérdés alá leírja a véleményét. Találok havi szinten 1-2-t amihez érdemes írni ... De így is kifog az ember olyant akit nem kéne. De még nem találtam innen olyan lányt aki tényleg normális és hosszabb távon el lehetne beszélgetni. De igazából már nem is számítok rá. Túl anonim oldal ez ahhoz. Jobban jársz hidd el ha nem itt, hanem máshol, még jobb ha ott helyben ismerkednél. Biztos van valami hobbid, bármi legyen az, ismerkedj meg egy olyan sráccal akivel hasonló az érdeklődési körötök. Sok sikert! :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!