Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedhetnék meg egy iskolatársammal, ha se iwiwen, se egyéb ien oldalon nem találom, és nagyon nem vagyok olyan aki csak ugy odamegy vkihez és elkezd vele beszélgetni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 19:45
1/5 anonim válasza:
Hát akkor így sehogy.
De ne legyél már ilyen nyuszi, menj oda bátran.
2/5 anonim válasza:
A régi jólbevált személyes módszer.Szerintem becsüld meg hogy nem tölti fel magát mindenféle burkolt reklám és adatgyűjtő oldalra.
3/5 anonim válasza:
Nagyszüleink idejében nem volt iwiw, myvip meg ilyesmik, és lám, mégis megoldották. A párválasztást ne az interneten csináld, ha teheted élőben is. Ha annyira tetszik az illető, akkor győzd le a félelmedet és kezdeményezz. Mi van ha a nagy ő nem majd nem lesz iwiwje? Elszalasztod?
4/5 anonim válasza:
oké de akkor benne van a pakliban hogy ja, bocs mégsem, csak nem ismertelek de hogy többet tudok nem kellesz csá ... hát ezért jó kicsit utánajárni az illetőnek, magamról tudom, pont ilyen cipőben vagyok, talán valami ürügyet keresek hogy vele lehessek és ha személyesen is jó kapcsolatban leszek vele akkor majd ráindulok, de addig én sem merek :S
5/5 anonim válasza:
Irj rá galacsinyra hogy regeljen iwiw,re, dobd fejbe vele, majd irsz nei iwiwen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!