Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék?
sziasztok. az a tipikus lány vagyok akinek az első a tanulás, nem járok bulizni és nagyon sehova se megyek csak a bnőimmel ide-oda. még nem volt barátom, és nem tudom, hogy hogyan ismerkedhetnék. neten mindig "pórul járok", élőben meg semmi ilyesmi helyzet sem adódik. szeretnék már barátot; hogyan ismerkedjek? ne kérdezzétek hogy miért járok pórul, vagy én nem jövök be az illetőnek vagy nekem nem szimpi
15L
kezd egy sziával
aztán egy mizúval
és ha minden jól megy akkor kérdezd meg kinél bankol
de ami a legfontosabb vedd fel a barátok köztöt ha este mész
Neten tényleg lehet "pórul járni". Eddig csak élőben ismerkedtem, gondoltam kipróbálom a netes ismerkedést is. Igazából írásban azt mond magáról a másik amit akar, legtöbbször nem is őszintén folyik a "beszélgetés", de azért lehet találni normális, esetemben lányokat a neten.
Másik megoldás, hogy kimozdulsz. Nem kell feltétlen bulizni. Kávézó, cukrászda, egy pizza,...
20/F
Csak a szokásosat tudom írni. Naná, hogy semmi ilyesmi helyzet nem adódik, lottón se nyersz szelvény nélkül....
A lényeg, hogy fordulj meg olyan helyeken ahol a potenciális pasijelölt is megfordulhat, sőt ahol még esetleg szívesen beszélget is egy kicsit. Ez bármi lehet, csak használd az eszed. Pl akár sport/különóra/edzés/nyelvtanfolyam stb. Válassz vmi hobbit és a többiekkel remekül lehet ismerkedni. Tánc esetleg? Azt a lányok bírni a szokták! :)
Netes ismerkedés... nem is tudom. Ott az a gond, hogy nem látod a reakciókat. De akit egyszer az életbe láttál élőbe és feltételezhetően fogsz is hamarosan, azzal azért nem rossz ott dumálni. Persze és sem bánnám ha te vhol itt laknál a közelbe :P Több ilyen lány kéne... szóval merre is van az az arra? :D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!