Miért ilyen hülyék az emberek?
Figyelt kérdés
Biztos ti is láttátok azt a videót a Facebook-on, mikor a rendőrök lelőnek egy rottweilert, mert az rátámadt az egyik rendőrre. A rendőr nagyon jól tette hogy 4 golyót belelőtt a kutyába, különben az széttépte volna. Csak azt nem értem, hogy az a sok fogyatékos ember minek ír olyan kommenteket hogy "rohatt rendőrök" , "k..va annyukat a rendőröknek" stb., ez a sok f.gyatékos i.ióta hagyta volna magát széttépetni egy rottweilerrel? Ti mit gondoltok erről? Egyébként itt a videó: [link] 2013. szept. 27. 20:25
11/53 anonim válasza:
Hogy mit gondolok erről?! én 10 évre börtönbe zárnám azt aki ilyet tesz! nekem kb. mindenem a kutyàk! És igazuk van az embereknek nem ők hülyék hanem az aki azt mondja rájuk meg a rendőr aki cselekszik mielött gondolkodna! Ő mit érezne ha valaki ezt tenné a szeretteivel ha azok meg akarnák őt védeni?! ha?! gondolj bele? ha megnézed előtte a kutya holt nyugodt volt! ő különb volt mint sok ember! na ezen gondoljodj el!
12/53 zsuzsabazsa válasza:
Nemcsak a Facén láttuk, hanem már ezen az oldalon is volt, és rendesen kiveséztük a történést. 80%-ban elítéltük a rendőrök intézkedését. A maradék meg mondjon amit akar.
13/53 anonim válasza:
Hogy mit gondolok erről?! én 10 évre börtönbe zárnám azt aki ilyet tesz! nekem kb. mindenem a kutyàk! És igazuk van az embereknek nem ők hülyék hanem az aki azt mondja rájuk meg a rendőr aki cselekszik mielött gondolkodna! Ő mit érezne ha valaki ezt tenné a szeretteivel ha azok meg akarnák őt védeni?! ha?! gondolj bele? ha megnézed előtte a kutya holt nyugodt volt! ő különb volt mint sok ember! na ezen gondoljodj el!
14/53 anonim válasza:
bocs véletlen 2X küldte el..
15/53 anonim válasza:
Kérdező, te még nem láttál támadó kutyát!!!!!! Nem támadott ez a szerencsétlen kutya senkire, ok nélkül ölték meg!
16/53 zsuzsabazsa válasza:
Kérdező láttuk a videót már ezerszer. Menj a facebok kommentjeibe, nem fogják lájkolni a megjegyzésedet, de itt sem.
17/53 anonim válasza:
Basszus ember egy Rotiról beszélűnk és nem egy pincsiröl! Egy gyilkosról ha támadásba lendűl.
Nekem vol és el kellett altassam mert a saját gyerekemet nem fogadta el.
Nem fogad el senkit csak egyetlen embert.
A rendőrnek igaza volt és ezt másodszor írom le.
A másik meg az,hogy a rendőr nem tudhadta,hogy a gazdának mi lesz a következő lépése.
Úgyhogy helyesen cselekedett mert veszélyben volt!!
Pontozzatok le de akkor is ez az igazság.
Szeretem az állatokat most is vannak németjuhászaim de ha egy ártatlan ember élete forogna kockán akkor én is hasonló képpen cselekednék.
18/53 sippara válasza:
Verd még a melled egy csöppet, utolsó, hogy könnyebb volt megölni egy élőlényt, mint energiát fektetni bele és nevelni. Ha jön a kisebb tesó, és a nagyobbik nem fogadja el, vele mit csinálsz? Mert legálisan kicsi az esélye, hogy "lealtatják" neked.
19/53 anonim válasza:
17.: attól mert te nem tudtál megnevelni egy egyébként a gazdájához nagyon ragaszkodó kutyafajtát, attól még másnak sikerülhet.
A továbbiakban pedig teljesen egyetértek sipparával.
20/53 anonim válasza:
17, hogy a gyerekedet nem fogadta el, arról csakis te tehetsz! Ezért kár volt elaltatni azt a kutyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!