Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ilyen hülyék az emberek?

Miért ilyen hülyék az emberek?

Figyelt kérdés
Biztos ti is láttátok azt a videót a Facebook-on, mikor a rendőrök lelőnek egy rottweilert, mert az rátámadt az egyik rendőrre. A rendőr nagyon jól tette hogy 4 golyót belelőtt a kutyába, különben az széttépte volna. Csak azt nem értem, hogy az a sok fogyatékos ember minek ír olyan kommenteket hogy "rohatt rendőrök" , "k..va annyukat a rendőröknek" stb., ez a sok f.gyatékos i.ióta hagyta volna magát széttépetni egy rottweilerrel? Ti mit gondoltok erről? Egyébként itt a videó: [link]

2013. szept. 27. 20:25
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
2%

#18 as neked fogalmad sincs,hogy mit írsz csak köpködöd itt a nagy kutyaszeretetedet. De szeretnélek látni téged,hogy egy 5 éves gyerek mellett hogyan nevelsz még meg egy 16 éves nem akármien kutyát hanem egy olyan kutyát aki nem fogad el senkit mert annyira féltékeny a gazdájára,hogy inkább megsemisiti a ,,vetélytársat,,. A gyerekem élete és biztonsága fontosabb volt nekem mint,hogy kísérletezzek a veszélyel. Ha eladom vagy elajándékozom ugyan az lett volna a vége mert az egy 4 lábon járó bomba volt csak az lett volna a kérdés,hogy mikor fog robbanni.

Úgyhogy megkérnélek,hogy ami a döntésemet illeti,tarsd meg magadnak a véleményed és ne oktass!

2013. szept. 27. 23:28
 22/53 sippara ***** válasza:
96%

"mert annyira féltékeny a gazdájára,hogy inkább megsemisiti a ,,vetélytársat,,"

Öt percbe, egy google keresésbe és/vagy egy (kiképzőhöz intézett) telefonba került volna, hogy megtudd, mekkora oltári baromság ez, és hogyan tudnád kezelni (addig ne adj' Isten távol lehetett volna tartani a gyerektől). Ha megtetted volna, ha belefekteted az időt és az energiát, a kutya még ma is élne. Nem tetted. A kutya halott. Minden más rizsa.

2013. szept. 27. 23:33
 23/53 anonim ***** válasza:
86%

Huuu szerintem bölcsebb maradtál volna, ha csöndben maradsz.

Amikor megvettétek az a pár hetes cünci münci kiskutyát, tisztában voltatok azzal, hogy ő egy roti. Pontosan tudnotok kellett volna, hogy mire vállalkoztok. Gondolom a gyereket sem a nagyvilágba elletted bele, hanem utánaolvastál, hogy mi az a gyereknevelés. A kutyánál ez miért nem sikerült? Jaaaaaaa, azért mert az "csak egy kutya"? Azt hitted, hogy úgy született meg, hogy már tudta hogy mit szabad és mit nem? Nincs ezen mit szépíteni, annyit fáradtságot nem vettél, hogy legalább egy könyvet a kezetbe vegyél vagy egy telefont megejts, egyszerűbb volt elaltatni. Egyet kérek csak tőled; a gyerekeidnek ne ezt a viselkedést ad tovább!!!

2013. szept. 27. 23:36
 24/53 anonim ***** válasza:
96%

Nézd meg micsoda pusztító fegyvert öltél meg fölöslegesen:

http://www.youtube.com/watch?v=JJqoTN5LkDs

2013. szept. 27. 23:56
 25/53 anonim ***** válasza:
10%

Elsősorban amikor megszületet a kutya én még nagyon távol álltam a házasságtól kb egy olyan 10 évvel. Ugyanis nálam született és nem csak ő hanem még az anyja is nálunk született.

Másodsorban pedig montam már,hogy nincs szükségem oktatásra. Amit tettem azt meg kellett tennem.

De ha már megemlíted a googel vedd a fáradságot és tanúlj meg egyet s mást a rotiról,és azt se felejtsd el megnézni,hogy hány ember vált áldozatá ennek a kutyának,emberi felelőtlenségből és nemtörödömségből. Nos hál Istennek én nem tartozom azok közé és se a családom.

Azt,hogy elaltattam megviselt és nem keveset mert én neveltem és kb 2 évbe telt amig döntöttem. Akkor már a gyerek jött ment kiváncsi volt a kenelhez oda ment. Ugyhogy mivel nem tudod miröl van szó ne legyen nagy hangod mert halvány gözöd sincs,hogy mit beszélsz.

2013. szept. 28. 00:01
 26/53 anonim ***** válasza:
97%
Ó, ne aggódj, vannak itt bőven roti/roti-mix gazdik és érdekes, mindegyik családtagja életben van. Hű. Varázslat.
2013. szept. 28. 00:05
 27/53 sippara ***** válasza:
97%

Na tessék, a vadállat maga :) (ilyenkor annyira örülök, hogy roti jön következőnek :))) Tudod, kedves 60%-os, az általad kinyírt és eközött a roti között egyetlen egy különbség van: NEVELÉS.

"Elsősorban amikor megszületet a kutya én még nagyon távol álltam a házasságtól kb egy olyan 10 évvel. Ugyanis nálam született és nem csak ő hanem még az anyja is nálunk született."

Tehát TE, SZEMÉLYESEN és EGYES-EGYEDÜL TE tetted tönkre ennek a kutyának az életét az első perctől, majd te voltál az is, aki megölette. Szép teljesítmény, ha legközelebb tükörbe nézel - mar ha képes vagy még ezek után ilyesmire -, köpd szembe magad a nevemben, légyszi.

"De ha már megemlíted a googel vedd a fáradságot és tanúlj meg egyet s mást a rotiról,és azt se felejtsd el megnézni,hogy hány ember vált áldozatá ennek a kutyának,emberi felelőtlenségből és nemtörödömségből."

Valóban. Sajnos rengeteg KUTYÁT (nem csak rottweilert) ver a sors hozzád hasonló gazdával, némelyek odáig jutnak, hogy akár sérülést, halált is okoznak - nem az ő hibájuk. A szaporító hibája, aki ideggyenge egyedeket hoz létre; a gyarló ember hibája, aki nem képes felfogni az ÉLET értékét, vagy éppen a FELELŐSSÉG szó jelentését; az emberé, aki LUSTA elég energiát fektetni abba, hogy megfelelően kezeljen egy másik élőlényt. De nem a kutyáé.

"Azt,hogy elaltattam megviselt és nem keveset mert én neveltem és kb 2 évbe telt amig döntöttem."

Tehát két évig gondolkodtál rajta, hogy megölesd-e a kutyát, akinek szó szerint te voltál az élete, de ezalatt a kb. 730 nap, 17520 óra alatt sosem jutott eszedbe, hogy szakemberhez fordulj, utánaolvass, vagy úgy egyáltalán a gyilkosság fontolgatásán kívül BÁRMIT tegyél azért a kutyáért?

"Akkor már a gyerek jött ment kiváncsi volt a kenelhez oda ment."

Beszélsz esetleg olyan nyelvet, amit a gyerek is ért? Hányszor nyúlt bele a konnektorba, sétált ki a négysávos útra, ugrott ki az ablakból?

Az szomorít el legjobban, hogy te ezzel a már-már kezelést igénylő lelkivilággal, mentális állapottal, meg úgy egyáltalán gyereket nevelsz. Remélem, kutyád már nincs (bár ezzel a történettel újfent bizonyítást nyert, hogy GYEREKE és KUTYÁJA, tényleg BÁRKINEK lehet).

2013. szept. 28. 00:12
 28/53 anonim ***** válasza:
96%
Atya ég. Kétszer megnéztem, másodszor a gazdáját figyeltem. Mit érezhetett szerencsétlen....
2013. szept. 28. 00:17
 29/53 anonim ***** válasza:
31%

Én sem értem mi a problémájuk, pedig kutyás vagyok, és nagyon nem örülnék ha valaki egy ujjal is hozzáérne a kutyáimhoz.

De:

- a rendőrnek nem kötelessége művelnek lenni a kutyák viselkedésében

- a rendőr nem várhatja meg a fejleményt, mert mi van ha mégse lesz semmi baj...

- tök mindegy, hogy miért agresszív a kutya, ha az, akkor veszélyes. És az nem igazolja a viselkedését, hogy a gazdáját védte.

- a gazdát miért nem szídjátok? Ha vbalamit tilos akkor tilos és tudomásul kell venni. Ő volt a felelőtlen, mert megszegett egy szabályt amivel saját magát bajba sodorta, és a kutyája életét kioltotta. Senkinek nem lett volna semmi baja, ha a gazda azt csinálja amit kell. Ez senkinek nem jut eszébe?

2013. szept. 28. 02:57
 30/53 anonim ***** válasza:
76%

Utolsónak annyiban igazat adok, hogy itt a legnagyobb hunyó a gazda. Mert ha már megcsinálta a sz_rt, és tudta is ezt, mert elzárta a kutyát, akkor talán annyi esze lehetett volna, hogy felhúzza annyira az ablakot, hogy az a szerencsétlen kutya ne tudjon kiszökni.

De, a rendőrnek akkor sincs rohadtul igaza, mert amikor a kutya odament, a gazda próbálta leállítani, és ha talán, arra az egy percre, amíg a gazda elzárja a kutyát elengedték volna, akkor nem történt volna tragédia. Vagy nem is kell, hogy elengedjék, de minden paraszt tudja, hogy ezek a kutyafajták őrző-védő ebek, és védik a gazdát. Ha ezt valaki nem tudja, akkor ott szerintem már komolyabb bajok vannak, pláne a rendőrnek kéne tudni, mert a rendőrök is alkalmaznak rotikat(hiába is hogy ez nem kutyás rendőr volt, ezt szerintem tudnia kell)

Na már most, ha a rendőr nem kezdi el rángatni a gazdit akkor, amikor a kutya odament, akkor a kutya se lett volna ilyen, illetve akkor se reagált volna így a kutya, ha a rendőr nem lép felé.

Nem tudom, hogy a gazda mondott-e valamit a rendőrnek, valószínű, de nem hallhattuk, de én a helyében rögtön mondtam volna, hogy mit ne csináljon a rendőr, és ha a kutya látja, hogy nem akarják ántani, akkor odavitték volna normálisan a gazdit a kocsihoz, a kutya követte volna őket, és a gazdi hátrabilincselt kézzel is tudta volna mondani a kutyának ,hogy szálljon be a kocsiba, és meg van oldva a dolog, nincs gyilkolás.

De, ehhez csak józan paraszti ész kell, de akinél fegyver van az általában nem gondolkodik...

És azt se fogadom el indoknak, hogy a rendőr annyira megijedt, hogy nem tudott mit reagálni...basszus, ezek különleges kiképzést kapnak, jelen volt a gazda, ha meg ennyire nyámnyila valaki akkor minek megy rendőrnek?

2013. szept. 28. 09:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!