Miért ilyen hülyék az emberek?
Jaj istenem, 61%-os annyira ostoba vagy, hogy arra már nincs szó!!! És még szaporodsz is áááh....
Nézd meg meg újra a videót, még direkt meg is fordul és hátrateszi a kezeit, hogy a rendőr kényelmesen rátehesse a bilincset.
Meg jah, valószínű, hogy a maffiavezér csatlósa egy flexi pórázon sétáltatja az emberölésre képzett kutyáját, miközben jól tudja hogy ott vannak a rendőrök, de hát miért is félne, ha körözött bűnöző?
A továbbiakban nem kívánom rád koptatni a billentyűzetem. Többet ér nekem annál, mint egy ilyen **** :) Csak legyél szíves nem szidni a rotikat, azért mert te béna voltál, attól még nem mindenki az. Remélem azért a sarki kisboltba nem félsz lemenni, ki tudja miféle pénzmosás vagy drogfőzés folyik ott alapon.
Na most
1, itt nem az a probléma, hogy nem csukta be az ablakot! Elég ferde társadalomban élhetünk ha más problémát nem látsz... Hanem talán az, hogy olyat csinált ami miatt a rendőrök odamentek és letartóztatták! Szépen tovább kellett volna haladni, és tennie a dolgát, nem másokkal foglalkozni (az, hogy más is megszegte a szabályt - mert mondtátok, hogy mást miért nem tartóztattak le - engem nem jogosít fel arra, hogy én is), és akkor a kutyája nem halt volna meg. Ő a felelős az egész esetért, nem a rendőrök.
2, azért mert te és én imádjuk a kutyákat és konyítunk hozzájuk valamennyit, még nem jelenti azt hogy mindenkinek kötelességee előbbre helyezni őket és érteni hozzájuk. A rendőr egy állat életét nem helyezhetii és nem fogja előtérbe helyezni a saját és mások épségével szemben. Neki nem kell tudnia, hogy a kutya nem fogja szétmarcangolni annak ellenére, hogy iejsztően viselkedik. Neki nem kell elengednie a letartóztatott személyt, hogy az bezárogassa a kutyát, meg lekutyutyulimutyulizza hogy ne harapja meg a rendőrbácsit. Neki semmi ilyen kötelessége nincs. A gazdának lett volna kötelessége, hogy a, úgy viselkedjen, hogy ne tartóztassák le b, úgy tartsa a kutyáját, hogy soha senkihez ne férjen hozzá. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!