Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mik a legkevésbé népszerű...

Mik a legkevésbé népszerű kutyafajták ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Olyan fajtákra gondolok amik nem divatosak úgymond, elfelejtettek stb.

2013. szept. 20. 13:18
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
76%
Én löwchen-t se láttam még,kiállításon is elég ritkák szerintem.
2013. szept. 22. 17:06
 32/37 Akiteki ***** válasza:
69%

Eurázsiai már igen sok van. :(

Igen, az izlandimat Dániából hoztam. Olvastam egy fajtaleírást róla és teljesen beleszerettem. Egy évig leveleztünk a tenyésztővel, mindent elmondott a fajtáról, tényleg olyan, ahogy leírták. Aztán végre megszületett Larácskám. Most lesz 9 éves és remekül van, nyüzsög, intézkedik és felügyeli a többi kutyát. :)

2013. szept. 23. 19:20
 33/37 anonim ***** válasza:
77%

A skót juhászok száma is nagyon lecsökkent, pedig a 90-es években mennyyi volt belőlük! (A Lassie-láz, ugyebár...)

Még ami szerintem nagyon ritka lehet, és nem azért, mert ÉN személy szerint nem találkozom vele, hanem ténylegesen is, az a holland juhász és a laekenois.

2013. szept. 26. 23:17
 34/37 Akiteki ***** válasza:
69%
Holland juhász annyira ritka, hogy egy példány volt az országban, de már elpusztult évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem 16 éves korában.
2013. szept. 27. 00:18
 35/37 anonim válasza:
0%
Nekünk Boxerünk van 8 éve de a 8 Ev alatt eggyet se láttam kivéve a menhelyen ahol önkéntesek vagyunk ott kb 400 boxer vár új/első gazdira :-(
2013. okt. 24. 18:21
 36/37 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem nézelődsz eléggé :D boxerből azért akad bőven :)
2013. okt. 24. 19:03
 37/37 anonim ***** válasza:
Cseh terrier (cesky terrier)
2015. szept. 23. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!