Miért lett népszerű az az elgondolás Magyarországon, hogy aki egyetemista, az biztos ingyenélő, és élősködő?
Figyelt kérdés
(Egyetemista vagyok, és szerintem ennek egyáltalán nincs alapja....)2013. ápr. 23. 13:56
1/20 anonim válasza:
Aki nem fizet adót, ergó nem dolgozik, az ingyenélő. Ezért mondják. Nem jogosan, de végül is igaz. Egy egyetemista 4-6 évig nem ad a közösbe semmit sem, utána sem sokat, mert lelép Nyugatra.
2/20 anonim válasza:
ennyi erővel nem csak az egyetemistákat hívhatnánk így! a gimnazista, főiskolás, szakmát tanuló stb is ilyen!
3/20 anonim válasza:
Még nem jöttél rá, hogy a magyar ember ilyen? Általánosítunk és mindenkinél jobbak vagyunk!!!! Ez a felfogás meg sajnos:
- A rendőrök is bunkók, buták és mindenkit megvernek és igazságtalanul járnak el?
- Minden orvos kenőpénzt fogad el?
- Az összes politikus hazudik?
- Minden cigány lop?
4/20 anonim válasza:
A nyugdíjasok is élősködők akkor meg igazából az a 8 millió ember aki nem fizet adót.
5/20 anonim válasza:
Mindenki fizet adót aki vásárol vagy szolgáltatást vesz igénybe! A nyugdíjas a nyugdíjából, a gyerek helyett pedig a szülő!
Gondolj az ÁFA-ra!
6/20 anonim válasza:
Mert a társadalom különböző rétegeit egymás ellen kell szítani, mert ha széthúzás van, akkor könnyebben kihasználható egy ország. Ez tény.
7/20 anonim válasza:
Gondolom arra nem gondolnak, hogy sajnos egyre többen mennek egyetem mellett dolgozni, Tesco-ba vagy Mekibe, mert nem tudnának megélni és albérletet fizetni. Ők speciel nem ingyenélők. A többiek pedig Áfát biztosan fizetnek minden megvásárolt terméknél, ami az állami adóbevételek többségét adja.
9/20 anonim válasza:
Óvodások is ingyenélők ennyi erővel. Munkára az összes óvodást!!!!444
10/20 anonim válasza:
Mocskos óvodás férgek, irtsuk ki mind!!! Különben meg senki nem dolgozik annyit, mint én, mindenkit el kell pusztítani, mer én vagyok a legfelsőrendűbb és senki nem ér annyit, mint a személyem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!