Miért lett népszerű az az elgondolás Magyarországon, hogy aki egyetemista, az biztos ingyenélő, és élősködő?
"mert sok egyetemista biztos nem megy el dolgozni suli mellet..."
És akik dolgoznak, azok miért nem mennek el mellette tanulni?
"Néha úgy érzem amúgy, hogy valószínűleg Hitler is magyar származású lehetett..."
EZ NAGY:-)
"Néha úgy érzem amúgy, hogy valószínűleg Hitler is magyar származású lehetett..."
Inkább elkeserítő vélemény.
Ja és baromi irigy is a magyar.
Megdöglött a tehenem dögöljön meg a szomszédé is.
Én egyetemista vagyok, eltartanak a szüleim, az egyetlen gondom a tanulásra van, ha akarnék sem tudnék elmenni suli mellett dolgozni, ha időben akarok végezni.
Egyébként feltűnt már, hogyha időben akarok végezni, de nem dolgozok suli mellett, akkor egy rohadt ingyenélő apuci kicsi lánya köcsög vagyok, ha meg dolgozni járok, de cserébe 6 év alatt végzem el az egyetemet, akkor egy nulla intelligenciával rendelkező gyökér vagyok, akinek semmi keresnivalója az egyetemen... Hát akkor majdnem mindegy melyik ragad rám. :D
Jól érzem magamat, tanulok és majd ha eljött az ideje munkába állok ennyi. Magasról teszek mások véleményére.
Egyébként baromira igaza van az egyik professzoromnak. Ő az első órán elmondta, hogy nem véletlenül tart ott ez az ország, ahol tart. Itt az általános jelenség, amit fent is elmondtak: Ha megdöglik a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is. Míg mondjuk arra nyugaton, ahol magasan jobb a helyzet, a szomszéd átmegy és felajánlja, hogy majd ad a tehene tejéből, amíg neki nem lesz másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!