Szerintetek állatkinzás az, hogy levágják a kutyák farkát és a fülét? Szerintem az!
MEGŐRIZZÜK A FAJTÁT :O
csak ezért ?
látszik hogy azt nézitek hogy szép legyen a kutya
szomorú:(
így van állatkínzás!!!!!!!!!!!!!
Most hogy beírtad 3-szor ugyan azt a választ, különböző verzióban, szerinted neked van igazad?
De tudjátok mit? Mindenki azt csinál amit akar, ha valaki annak tartja hát tartsa....
aztán szépen nézzen át a szomszédba, a láncra vert, hordóban lakó, sovány, bolhás kutyára akibe minden nap belerúgnak és kenyéren meg vízen tartják, (évente kétszer ellik persze) és ezzel vesznek egy kalap alá olyan embereket, aki azért vágatja fülét farkát a kutyának, mert fajtajelleg, közben házban, ágyban tartja és a legjobb minőségű tápot kapja, rendesen szocializálva van és BOLDOG...
(citálva) De mivel Magyarországon lakunk, tudatlanok és hülyék vagyunk, ezért vegyünk szaporítótól kutyát (10.000-ért) aki papíron dobermann de jobban hasonlít a vizslára és az uszkárra, aki ideggyenge, diszpláziás is DE meg van hagyva a füle meg a farka mert levágni az állatkínzás lenne és persze ivaros is legyen mert a kölyköket el lehet adni, ha nem, nembaj majd agyonütöm a kölyköt.... na EZ az igazi magyar hozzáállás.
EURÓPA HOL VAGY?? KÖSZÖNTELEK BALKÁN!!!
Szerintem meg nem állatkínzás!
Inkább kicsi korában vágják le, minthogy nagy korában esetleg egy verekedés alkalmával letépjék a fülét.
Most nem kimondottan megrendezett kutya viadalra értettem.
Elég egy utcai csata ami pl. mi felénk igen gyakori, mert sokan kiengedik a kutyájukat az utcára...
Na és ami nem mindegy, hogy mekkora sebhelyet kell kezelni. Egy kicsi kutyának kicsi a füle, és vékony a porc. Egy felnőtt kutyának már nagyobb a füle egy kicsinél, és jó vastag erős a porc. Tehát nem mindegy hogy egy kb. hét cm hosszú sebet kell varrni és kezelni, vagy egy kb. húsz cm-t...
Egy mandula műtét egy gyereknek meg se kottyan. Ám ha egy felnőttnek veszik ki, totál leveszi a lábáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!