Hogyan legyek én a falkavezér?
Kutyát szeretnék vállalni, de nem akarom elkapkodni, azt szeretném ha én is teljes mértékben fel lennék rá készülve.
Lány vagyok, párommal lakom együtt. A kutya teljes összköltsége az enyém lenne (vásárlás, etetés, felszerelés stb) mivel én szeretnék kutyát. (Párom le sem sz*rja):)
Biztos vagyok abban, hogy 100%-osan én foglalkoznék vele, én etetném, én vinném kutyaiskolába egyszóval minden.
De amitől félek: hiába vagyok határozott egy kutyával, mégis nő létemre kicsi vagyok. Barátom 4x akkora mint én, jóval erősebb hanggal. Beteszteltük egy rokon nem rég örökbefogadott keverék kutyáját. Ha én fegyelmeztem inkább játéknak vette, nem igazán tudtam hatni rá, de ha barátom üvöltött rá, egyből behúzta fülét-farkát és ment a helyére. Félek hogy az én kutyámnál is ez történne. Azt akarom elérni, hogy rám is hallgasson, hiszen ha mégis különválnának útjaink, a kutya jönne velem. Nem akarom hogy csak a játszópajtásának tekintsen rám, az elkényeztetést is kiiktatom. Várom a normális tanácsokat.
akumi
"A falkavezérség nagyrészt egy ki-akarja-jobban verseny."
8 hónapja van kutyám, folyamatosan küzdünk a falkavezérséggel, nagyjából megy is, de labilis a dolog. Eddig ezt hittem, hogy értem a lényeget, de most rájöttem, hogy nem. Ezzel a mondattal viszont megvilágosítottál! Köszi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!