Miért Őt tekinti a gazdájának?
az első jót írt. nálunk pontosan ugyanígy van. én vagyok a falkavezér, ha hazajövök visszafogottan üdvözöl semmi extra megbolondulás. ami elsőre úgy tűnhet hogy nem szeret pl. pedig nem erről van szó, csak mivel én vagyok a vezére megadja nekem a tiszteletet. ezzel ellentétben az összes többi családtagomnak látványos rituálét lerendez.
ha külső szemlélő látná akkor azt gondolná hogy a kutyám mindenkiért megőrül -mindenkit szeret- csak énértem nem. ellenben senkire nem hallgat, senkiben nem bízik úgy mint bennem. egyet szólok neki és bárhonnan bárkitől elsőre azonnal rohan. másnak még leülni is csak akkor ül le ha éppen kedve tartja. senkire nem hallgat.
igaza volt az elsőnek azt a szerepkört amit édesapád tölt be egy falkavezérnek nem lehet, mert akkor már nem lesz falkavezér.
Nálunk is pontosan ez az helyzet. Egész nap én vagyok a kutyával, én tanítom, etetem, játszom vele stb, mégis mikor este hazaér a párom, körül van zsongva.
Párom azzal nyugtatott, hogy azért mert engem egész nap lát, őt meg nagyon ritkán és hiányzik neki.
Én is köszönöm a válaszokat, ez a verzió megnyugtatóbb (és hihetőbb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!