A kölykének tekinti a kiscicákat?
Mikor tüzelt utoljára a kutyád ha még nem ivartalanított? Mert akkor előfordulhat álvemhesség, és ha az van most nála veszélyes.
Nézd meg majd hogy nincs e megduzzadva a cicije és nem -e jön belőle tej? Ha igen akkor különítsd el a cicáktól, borogassátok az emlőit, és vigyétek ivartalanítani.
Èn is gondoltam rá, de nincs teje. Márciusban tüzelt utoljára. Egyébként minden rendben van vele, de most nem is evvett csak néz fel a padrásra, nyöszörög és néha odajött hozzám rárakta a macsait a lábamra nyöszörgött aztán felnézett.
Az anya cicát kihívtam enni, vittem neki fep akkor csak még inkább elkezdett nyöszörögni és ágaskodott felfele.
Köszönöm!
És olyan lehet hogy nincsenek tünetei?
Vackolás- a kutya a takarókból, pokrócaiból védett vackot próbál építeni magának.
Játékok szeretgetése- a kutya a labdáit, plüss állatait vagy akár cipőket és egyéb tárgyakat maga köré gyűjti, tisztogatja, úgy viselkedik, mintha kölykei lennének
Az emlők megduzzadása- az emlők változó mértékben megnagyobbodnak, megnyomásukra tej ürülhet belőlük.
Az emlők gyakori nyalogatása .
Ezekből egyiket sem csinálja, csak nyöszörög de egyébként teljesen átlagosan viselkedik.
Ha nincs ott az anyacica vigyem fel hozzájuk? Vagy az nem jó ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!