Hogy ha kutya hanyatt fekszik a gazdájának az mit jelent?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 17:37
1/11 anonim válasza:
Az ég világon semmit. Azt akarja vakard meg a hasát.
2/11 anonim válasza:
Jelenthet megadást is, elismer falkavezérnek.
3/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne egyébként, mert mindenki mást mond róla. Nálunk még nem tisztázott 100%-ig a falkavezérség, de rendszeresen megadja magát így.
4/11 anonim válasza:
Azt, hogy megbízik benned :) de a cicáknál is ugyanezt jelenti :D
5/11 anonim válasza:
Bizalom! Bízik benned maximálisan.
6/11 anonim válasza:
Dehogy jelent bizalmat, a legtöbb kutya hízeleg vele.
7/11 anonim válasza:
*MEGADÁS: A kutyák ösztöneik szerint nem támadják meg azon fajtársukat, amelyik hanyatt fekszik, s a legvédtelenebb lágy részeit mutatja riválisának, ezért természetesen ugyanúgy cselekszenek akkor is, ha embernek szeretnék kimutatni ezen érzésüket.
8/11 anonim válasza:
Azt hogy vakard meg a hasát. De a mi kutyánk akkor is hanyat feküdt, amikor rossz colt, és el akjartuk verni ( vagy úgy tettünk).
9/11 anonim válasza:
Az én bullterrierem kb.a rangsor alján lévőnek tekint.Tehát nála ilyen esetben szó nincs megadásról,hanem pocaksimit kér.
10/11 anonim válasza:
Azért nem gondolom hogy mélyebb jelentése lenne a sima hasvakartatásnál, mert az én kutyusom bárkinek hanyatt fekszik egy kis simiért, olyannak is akit életében először lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!