Szerintetek igaza volt a másik kutya gazdájának?
Megfordult a fejedben, hogy neki lehet igaza? Ne vicclej, már, ne hagyd, hogy az erőszakosságával befolyásolni tudjon! Csak egy primitív köcsög, hogy mer még ezek után vitába szállni, mikor az ő hibája az egész?
Remélem meggyógyul a kutyusod és semmi baja nem lesz!
Nincs igaza!
A kutyások között íratlan szabály,hogy idegen,pórázon vezetett kutyához nem engedjük oda a póráz nélküli kutyánkat.
Szia! Nekem is staffim van. Sajnálom a kutyusod, jobbulást neki! Egyértelmű, hogy neked van igazad! Ha az ő kutyája ilyen harapós/támadós, azt kellett volna pórázon, szájkosárba vinnie! Nálunk az van a jogszabályban, hogy csak a harapós kutyákra kötelező. Ennek ellenére nekem is más sokszor beszóltak -.-
Jó, én is szoktam póráz nélkül vinni kinn a réten, de ahogy meglátok egy másik kutyást próbálom miharabb pórázra venni. Sajnos néha történnek olyan esetek, hogy odarohan (az enyém végtelenül barátságos), ilyenkor ez persze az én hibám... De ha támadós lenne nem engedném el olyan helyen, ahol csak a legkisebb esélye is megvan annak, hogy találkozunk egy másik kutyással! Úgyhogy Neked van igazad mindenképp, ha valóban így volt, ahogy leírtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!