A befedezett szuka kutya gazdájának akkor kell csak fizetnie a fedezőkan tulajdonosának, ha már megtermékenyült a kutyus, vagy így is, úgy is?
De akkor át is verhet :D Nem??
Ha azt mondja, hogy nem is lettek kölykei.. :S
Nem találkoztam még olyannal akit átvertek volna, úgyhogy erre nem is gondoltam.:)
De azért ilyesmi elég nehezen fordulhatna elő, hisz a lebukásveszély elég nagy, nem?:)
Sajnos én már láttam ilyet. Nem velem esett meg, de előfordult. Persze, ilyenkor a kan gazdája is kicsit megérdemli, mert miért nem megy el megnézni?
Végül is az emberek között van rendes, meg kevésbé rendes. Miért a kutyások lennének kivételek?
Ott kezdődik, hogy szerződést írtok, amiben világosan benne van, hogy mi van ha nem születik kiskutya, mi van ha csak 1 születik és mi van ha több. Te megveszed a fedeztetési jegyet, odaadod a szuka gazdájának aki majd az alombejelentővel együtt beküldi a MEOE-nak, hogy a kiskutyák is törzskönyvezve legyenek.
De mivel ezeket nem tudtad, valószínűleg nem is TK-s a kutyád, nincsenek meg a szűrései, nincsenek kiállítási eredményei és nics tenyészszemléje sem, úgyhogy inkább ne szaporíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!