Szerintetek igaza volt a másik kutya gazdájának?
Én mindig annak adnék igazat szomszédként is, akinek igaza van.
Az oltási könyv meg az orrod élé mutatva semmire sem bizonyíték, ha orvos kezébe nem kerül.
Nagyon hiányos és felemás ez az elmondás.
Itt nem lehet ilyen egyoldalú elbeszélés alapján semmit véleményezni.
Még jó hogy nem ő hívja a rendőrséget!3 éve?Inkább ahelyett hogy itt balhézik,oltassa be a kutyáját!
Ettől eltérően az amstaffok nagyon aranyosak!Jobbulást a kutyusnak!
12:45 - te mindezt csak az egyik fél elmondása után tudod.
Mindig ilyen egyoldalúan véleményezel másban is?
Én nagyonis el tudom képzelni, hogy a póráz nélküli kutya nem támadólag ment oda, de a pórázas kutya könnyebben kitámad mindig. Az én kutyám is így van, ezért szájkosárban viszem, ha pórázon van. A másik embert nem tudom megnevelni, hogy ne engedje oda a póráz nélküli ebét, ezért én teszek az ellen, hogy ne legyen baj.
És még eddig sosem volt baja a kutyámnak szájkosárban.
16:35 - csak hajtogatod a magadét és nem gondolod végig más véleményét.
Egy szóval sem írtam, hogy az a hibás, aki pórázon viszi a kutyáját.
Én azt írtam, hogy a kutyám és más kutyájának testi épségét nem bízom másra, hogy más megfelelően sétáltatja a kutyáját, vagy sem. A gyakorlat az, hogy sokan viszik póráz nélkül az engedetlen, sőt agresszív kutyát is. Ha én pórázon viszem, akkor nagy az esély, hogy egy nagy lendülettel odarohanó póráz nélküli kutyának nekiugrik az enyém. Ezért teszek rá szájkosarat. Ha futtatón vagyunk, akkor nincs rajta, de ha utcán megyünk pórázon, akkor a szájkosár is rajta van. Igy is visszaveri, ha támadólag jön oda kutya, no meg én is ott vagyok. Egyetlen egyszer fordult elő, hogy komolyabbra fordul, de akkor egy pillanat alatt levettem a szájkosarat és el is engedtem pórázról a kutyámat.
Szóval nem azt nézem, hogy ki a hibás, hanem azt, hogy én magam mit tudok megtenni a biztonság érdekében, mert másban nem bízhatok.
Ismétlem, egyik elmondás alapján nem lehetünk biztosak semmiben, a másik fél meghallgatása nélkül.
Nem is értem, miért akar itt igazságot magának a kérdező.
Mindkét kutya összekapott, mindkettőnek van sérülése.
Az oltási könyvek nem jutottak el az állatorvosig, szóval felemás az egész történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!