1-2 éves kutya még tekinthet gazdájának, ha örökbefogadom?
Igen! :)
Főleg, ha menhelyről fogadod örökbe, vagy olyan helyről ahol nem érezte jól magát.
Minden kutya nagyon hálás, ha lehet gazdája!!!
2. kommentelő vagyok.
Nem idős hozzá, ez nincs korhoz kötve, egy 7 éves kutya is ugyanúgy hálás lenne érte és a gazdájának tekintene!
Elmondom az én esetemet.
2éve akartam kutyát, de nem nagyon ment nem tudtam mégis milyet, meg nem is érdekelt, mert nem számított milyen fajta, csak kutya legyen, aztán a barátnőméknek nem kellett a kutyájuk, akkor volt egy éves, és elakarták adni, nem is érdekelte őket hogy kihez kerül csak menjen el a kutya (pincsi-->nem az a pincsi amire gondoltok tibeti spániel,de a pincsik családjába tartozik), mondtam, hogy adja nekem én már belefáradtam a kutya keresésbe.
Megvettem tőlük 4ezerért. És nagyon szeretem őt és ő is engem meg a családomat is. Családtagnak tekintjük, sose volt még kutyánk, de bántuk is hogy nem előbb lett. Nagyon aranyosak és hűségesek és mindent megéreznek. Amikor fájt a hasam vagy valami rossz dolog történt oda jött, ebben az esetben a hasamhoz és odabújt a fejével meg dörgölőzött, hogy elmúljon :')
Pedig ez az egyetlen fajta kutya amit világéletembe utáltam, mert ellenszenvesnek tűntek, meg lány kutyát se akartam, hanem fiút. És tessék lány kutya és tibeti spániel. És imádom, nagyon hálás!!!
Én egy 3 éves Westit fogadtam örökbe menhelyről.
Hát leírhatatlan az a hála amit kapok tőle.
Velem alszik,mindig hízeleg,odabújik hozzám.
Csak ajánlani tudom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!