Milyen kutyát vegyünk másfél éves kislányunknak? Nagyon szereti a kutyákat.
semmiet.
Összetörnéd lelkileg. A nagyobb testű kutyák 12-15 évet élnek (berni pásztor) a kicsik pedig mostanában nem kutyák hanem szőrös patkányok.
ha számolsz egy kicsit rájöhetsz hogy 12-14 évesen veszítené el élete legjobb barátját. Ezt te sem akarhatod.
(amúgy ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor minnél nagyobb testűt, ami elviseli a gyerek nyúzását!)
21:41: Tudod az életnek ez a rendje: születünk, élünk és meghalunk. Kár lenne egy olyan élménytől megfosztani a kislányt, amit egy kutya adhat csak azért, mert 10-12 év múlva úgyis meghal az állat. A vele töltött évek viszont felejthetetlenek maradnak.
Én most kaptam kutyát 19 évesen és sajnálom, hogy a gyermekkoromból kimaradt.
Szerintem ekkora gyereknek még nem kell kutya.Nem érti,hogy nem jó az állatnak,ha nyúzzák,az állat nem játékszer stb.
A szülőknek ilyen kicsi baba mellett nem valószínű,hogy a kutyára is lenne idejük.Az meg nem elég,hogy elvan a kertben,és néha,mikor a kislány kénye-kedve úgy kívánja,előveszitek.
Személyes jó tapasztalatom csak a komondorral van. Nagyon szeretik a gyerekeket és soha nem bántanák, hiába olyan nagyok.
Régen a pásztorok gyerekei a kondorok szőrébe kapaszkodva tanultak meg járni. Szóval gondolhatod, mennyire toleránsak a gyerekekkel.
Én személy szerint terriert nem ajánlanék, főleg ha ti magatok is kezdő kutyások vagytok.
Ezen az oldalon vannak fajtaleírások (gyerektűrés):
Újfundlandi,Dalmata,Magyar vizsla,Golden retriver,Beagle,Labrador,Dán dog,Pointer,Bobtail.
Ebből személyes tapasztalat az Újfundlandi és a Dalmata.Őket nyugodt szívvel ajánlom ilyen pici gyermek mellé is.Jó kutyázást! :)
Mi ez a nagy leszavazás..Melyik ember hiszi már magát ennyire okosnak??
Nevetséges ami ezen az oldalon megy..
A kedves kérdező feltett egy értelmes kérdést és minden ember normálisan válaszolt..az egyik fele a kis testűt a másik nagyot..
nem egy ember írta ugyan azt és mégis az egyik 30% a másik 100%
Nevetséges ember lehetsz/lehettek ti!
Mehet a leszavazás.leszarom...Undorító ami ebben a témakörben folyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!