Hogy lehet egy kutyat idegesiteni?
Kedves szomszedom raszol a gyerekekre mer o piheni akar reggel 9-kor,a kutyajat ha viszi setalni reggel 6 ejjel 1 ugat a kutya de raszol akkor nem ugat viszont elakarnam erni hogy ugasson a kutya ezzel prezentalva hogy nem kenne csesztetnie a gyerekeket.mer az o kutyaja is tud hangos lenni
Amugy o egy kibirhatatlan szomszed megerdemelne mar o is hogy valaki csesztese
Nem az en lurkomra szol hanem egy kis szomszed fiura aki neha kint van es hat gyerek leven kicsit zajos
ha az én kutyámat ugattatnád, lehet, hogy elküldenélek melegebb éghajlatra.
Egyébként tényleg oda kell állni és megmondani neki, hogy mi a probléma. Ha ehhez nincs bátorságod, dobj át egy levelet..
Ha abnormálisan zajonganak a gyerekek akkor szóljon rá az apja vagy az anyja. Vagy beszélje meg a szomszéddal.
Lehet a gyerekeknek is mérsékelni a zajongását, ha tényleg már zavaró. Neked meg nem kéne bosszút forralni más helyébe. Intézzék el az ügyet a kutyás és a gyerekes egymás közt.
Hát az én szomszédaim még idegesítőbbek. Gyalog elindultam a kutyámmal, hogy vigyem csippeztetni, erre kicsól az egyik szomszéd hogy milyen jogon sétáltatom a kutyámat. Igazából az volt a baja, hogy a 4 kutyája össze-vissza ugat!
Azt mondta, direkt ugattatjuk a kutyáját. Ha van kutyád akkor sétáltasd a kapuja előtt, tuti ugtni fog!(Bár nem értem mire lesz ez jó!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!