Hogy lehet egy kutyat idegesiteni?
Kedves szomszedom raszol a gyerekekre mer o piheni akar reggel 9-kor,a kutyajat ha viszi setalni reggel 6 ejjel 1 ugat a kutya de raszol akkor nem ugat viszont elakarnam erni hogy ugasson a kutya ezzel prezentalva hogy nem kenne csesztetnie a gyerekeket.mer az o kutyaja is tud hangos lenni
Amugy o egy kibirhatatlan szomszed megerdemelne mar o is hogy valaki csesztese
Nem az en lurkomra szol hanem egy kis szomszed fiura aki neha kint van es hat gyerek leven kicsit zajos
Te beteg f#sz...
Ennyire komolyan nem lehetsz tutyimutyi szar, hogy a szomszéddal nincs merszed szembeszállni, de szerencsétlen kutyát megkínoznád...
De sok a fogyatekos, a kerdes nem az en szemlyem kiertekelesere iranyul hanem hogy lehet egy kutyat ugatasra birni.
Valoszinu nem kinozni akkarom hanem ugason 1-2 percet
Ebbe mi a kinzas?
Szo nincs bantasrol!!!
Ilyenre gondoltam hogy, macska hang vagy mit tudom en ami mukodik de nem kinozni szeretnek
Egyébként én így látom: egyszerűen vannak kiállhatatlan öregek, és ha az említett bácsinak minden célja hogy elmarja maga körül az embereket, hát tegye. A gyerekek majd keresnek másik helyet játszani, vagy arrébb mennek. Ehhez neked semmi közöd sincs.
Ha mégis felbukkan az igazságérzeted, és azt mondod, hogy ilyet ne csináljon a bunkó szomszéd, akkor állj oda elé, és oszd ki rendesen, ha a szép szóból nem ért.
Nem lenne jó ötlet szerintem, ha csatározni kezdenél vele a kutyáját hergelve, (főleg, hogy ő ártatlan) mert biztos lehetsz benne, hogy kitalál valami sz*rságot, amivel mégjobban az agyatokra megy. Ezek már csak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!