Hogy lehet egy kutyat idegesiteni?
Kedves szomszedom raszol a gyerekekre mer o piheni akar reggel 9-kor,a kutyajat ha viszi setalni reggel 6 ejjel 1 ugat a kutya de raszol akkor nem ugat viszont elakarnam erni hogy ugasson a kutya ezzel prezentalva hogy nem kenne csesztetnie a gyerekeket.mer az o kutyaja is tud hangos lenni
Amugy o egy kibirhatatlan szomszed megerdemelne mar o is hogy valaki csesztese
Nem az en lurkomra szol hanem egy kis szomszed fiura aki neha kint van es hat gyerek leven kicsit zajos
Amíg vidéken éltünk egyébként, elhaladtam egy kert mellett, ahol rózsabokrok voltak, és oda akartam hajolni, megszagolni a virágot. Abban a pillanatban, amint arra fordultam, már kopogott ki az ablakon egy nyanya, hogy "elzavarjon"
Úgyhogy lehet igazad van benne, hogy direkt lesi a szomszéd, mikor szemétkedhet, de az ilyenekre kár időt pazarolni.
"Csak tudnám minek csinál gyereket az ilyen, hogy a saját genetikai hulladékát továbbadja..."
Te is jo voltal szoveg ertesbol 1.osztalyban
mint irtam nem az en gyerekem
"Ha mégis felbukkan az igazságérzeted, és azt mondod, hogy ilyet ne csináljon a bunkó szomszéd, akkor állj oda elé, és oszd ki rendesen, ha a szép szóból nem ért."
Meg volt ez is.
Hmm. Hívasd meg magad teázni, és tegyél viagrát a csészéjébe. Így nem a gyerekekkel fog foglalatoskodi.
Egyébként úr az illető? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!