Én miért nem simogathatom a szomszéd kutyáját?
Figyelt kérdés
Ő bezzeg folyton kerítésen át megsimogatja az enyémet, de én nem az övét!
Ezt igazságtalanságnak tartom!
Ha Ő oda jön a kerítéshez, oda megy a kutyám hozzá barátságosan.
Ha én csak 2 méterre is megközelítem a kerítést, az övé majd szét szaggatná a láncot, amin van...
Ez nem fair!
2013. aug. 1. 13:04
1/9 anonim válasza:
Na igen ezt mondd meg a keritésszaggató kutyának, hátha megérti:)
2/9 anonim válasza:
Talán azért nem simogathatod, mert letépné a kezed...
Miért akarsz te egy kerítésszagató ebet simogatni?!
3/9 anonim válasza:
Most ez milyen kérdés? Nem fair? Hát te is egy érdekes ember vagy...
4/9 A kérdező kommentje:
Hát az! Ha Ő nem szeretné, hogy mások simogassák a kutyáját, akkor Ő se nyulkáljon már más kutyájához!
2013. aug. 1. 13:13
5/9 anonim válasza:
De ha ő azt mondja hogy megsimogathatod és a kutya mégis leharapja a karod akkor te vagy a szüleid őt fogják beperelni hogy azt mondta megsimogathatod de közben leharapta a fél karod és ő lesz megbüntetve.
Talán ezért nem mondja.
6/9 anonim válasza:
Oldd meg, hogy ne tudja a tiédet simogatni. Akkor elmúlik a szomszéd kutyájának simogatására való kényszered.
7/9 anonim válasza:
Ha annyira zavar, ha tapizza a kutyádat, egyszerűen szólj neki, hogy ne tegye.
8/9 anonim válasza:
Akkor mondd meg a szomszédnak, hogy ne simogassa a kutyádat és kész! Te meg ne akarj olyan kutyát vagy bármilyen állatot simogatni, amelyik tőből letépi a kis karodat.
9/9 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, a te kutyád barátságos, az övé meg nem..nálunk mindig aranyosak voltak a szomszéd kutyák, hiszen már gyerekkoruktól láttak minket, az övé viszont láncon van, ami már alapból jó ok, hogy "idegbeteg" legyen szegény kutya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!