Vannak ilyen nem törődöm állatorvosok? :/
Van egy állatorvosunk vagyis kettő. Egy férj és a felesége praktizál.Mi oda járunk már 10 éve!
Idén nem volt 30 ezer ft-unk a chipre és az oltásra(náluk annyi lett volna a 2 kutyának)Hallottam egy ismerőstől a hatvani dokiról aki olcsóbb.Hát lementünk oda.Megkapták a kutyák a chipet és az oltásokat(tavasszal).Tényleg olcsó volt.Aztán nyár elején a kutyámnak nagyon súlyos baja volt Rohantunk az állatorvoshoz és meglátta a hatvani doki aláírását az oltási könyvben.Azt mondta- vigyék le Hatvanban.Anyum mondta,hogy akkor el se látják? Aztán ott ment a duma,hogy mi nem voltunk velük megelégedve meg ilyenek.Anyum mondta,hogy dehogy nem csak anyagi okok miatt mentünk oda le.Meg mondta,hogy 10 éve ide járunk.Mindig itt oltattuk be őket stb.
Aztán a doki felesége ellátta a kutyánkat szerencsére és még a reszlet fizetést is megengedte.Sokat köszönhettünk neki,mert ő mentette meg a kutyánkat.
Másik sztori.
Ismerősömék is ehhez a házaspárhoz járnak 7 éve.Aztán mentek orvoshoz nem tudom mi miatt,de út közben egy kerítés mögűl elkapta az ismi kutyáját(nagytestű) egy pit bull.Alig bírták leszedni róla szerencsére a kutya a kerítésen belül volt és bottal verték a fejét,hogy engedje el a kutyát.20-30 perc után sikerült elérni,hogy elengedje.
A szeme felett kapta el a pit. Ömlött a vér a sebből(amit össze kellett varrni).Szóval a lényeg,hogy késtek, 19:00 óra után 5 perccel értek be(7 -ig van rendelési idő,de még ott voltak).A doki mondta vigyék be Pestre ügyeletre.Aztán megint duma duma,szerencsére a felesége mondta,hogy de ha már itt vannak elkell látni.Végül a feleség látta el a kutyát.
Azt nem értem ismerősöm,mért engedte közel a kerítéshez a kutyáját -.-
Azért írtam le,mert így kerek.
Én azt hittem,hogy az orvosok mindent megtesznek az állatokért és azért, mert mi másik dokihoz mentünk oltani ismimék meg késtek 5 percet ezért már nem hajlandó ellátni egy beteg/sebesült állatot.
Oké,hogy mondjuk fáradt volt vagy vmi,de könyörgöm egy vérző állatot ellátni mért olyan nagy feladat,ha már az állatok gyógyítása a hivatása?
Azóta is mi mindig a feleséghez megyünk.
a 10 év alatt nem tapasztaltam ilyet a férj dokinál,mert amikor betegek voltak a kutyák akkor ő látta el őket.
Mi meg azért járunk hozzájuk,mert 20 perc sétára vannak,persze ha nagyon betegek a kutyák vagy olyan van akkor kocsival 5 perc alatt ott vagyunk.Meg ide nem kell bejelentkezni hanem oda mész rendelési idő előtt fél órával és jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!