Beteg a kutyánk. Az állatorvosok. Sem tudják mi baja. Ötletek? Részletek lenn.
Egyetértek némely előttem szólóval. Vagyis a kutyád szereted, leírtad. De mivel a végsőkig elmegy az ember - jobb esetben - minél előbb hívd föl az állatorvosi egyetemet és először telefonon kérj tanácsot az ügyben, hogy ki az igazán hozzáértő VAGY
www.mancsok.hu: én ide járok azóta, amióta Vágfalvy dr-nő 4.(!!!) orvosként kikezelte a kutyám a bőrbajából
Nekem személyes tapasztalatom, hogy a jó állatorvos elsősorban nagyon jó diagnoszta,(vagyis utánajár a témának alaposan, nem csak interneten, hanem könyvtárban is kutatott nálunk, mert a kutyám problémája nem volt típusos) legyen az szem-, sebész- vagy akármilyen szakirány.
Amit leírtál egyébkánt nagyon "egyszerű" hozzáállás az orvosoktól mert jellemzően, többnyire - T. a kevés kivételnek - vaktában lövöldöznek, akarom mondani szurkálják a kutyát.
Jobbulás a kutyádnak és azért írd meg légy szíves, hogy mi történt/történik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!