Mit csináljak ha a csivavám megörült? Részletek lent.
mennyit sétáltatod???
van ivartalanítva??
első vagyok
szerintem nincsen eléggé lefárasztva ,lehet hogy kicsi kutyák de nagyon aktívak, próbálj vele akkor is sétálni vagy futni vele ,taníts trükköket neki mert a szellemi lefárasztás is segít..
napi 2x-i séta az mennyi időt jelent??
mert nem mind hogy napi 2x 15 perc vagy napi 2x 1 óra..
A kutyád érzi, hogy tehetetlen vagy vele szemben. Azért csinálja a hágómozdulatot, azért ugat és rohangál.
Tudsz neki egyáltalán parancsolni? Hallgat bármilyen parancsra?
-kössz a könyvet,keresni fogom
-képzeld nem nyaralni voltam!!!De ő semmire nem képes pedig próbáltam,és még az orron ütés sem hatott!Milyen kutya ez?!
Ő meg - hidd el - azt kérdezi, "Milyen gazda ez?!"
Annyi kutyanevelésről szóló könyv van, annyi kiképző (Victoria Stillwell, Jan Fennel, Cesar Millan, Joó István, soroljam még?), akik annyi jó könyvet, internetes cikket írtak. Van egy kutyád hat és fél éve és eszedbe sem jutott rákeresni, vagy elmenni egy könyvesboltba? Mi az, hogy még az orrára ütés sem hatott? Jahj Istenem.... inkább olvass utána. Amit a kutyád csinál, az dominancia úgy ahogy van.
Hat és fél évi teljesítményedet (ami egyenlő a nullával) elnézve szerintem az a legjobb, ha elmentek Günterrel egy kutyaiskolába (nem miatta, miattad.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!