Komárom-Esztergom megyében állatorvosok?
Negatív-pozitív tapasztalatok, vélemények az egyes
állatorvosokról?
1/14 A kérdező kommentje:
Akkor kezdem én. A válaszokkal szerintem segítünk sok embernek, aki tanácstalan, hogy melyik állatorvoshoz vigyék a kutyájukat.
sárisápi orvos:
Felhívtam ezt az állatorvost. Ivartalaníttatni akartuk a kutyánkat, egy rejtett heréje van. Az orvos erre: Semmi probléma, akkor kiszedjük azt a herét, amelyik lejött. Kérdeztem, hogy és a másik bent maradt here nem fog később elrákosodni. Azt mondta, nem, ő még ilyenről nem hallott. Eléggé érdekes, a neten mindenhol azt írják, hogy ki kell szedni, mert elrákosodik. Ezek után dehogy megyek hozzá.
Nekünk anno Dorogon kb a Pennyvel szemben az állatorvos műtötte a cicánkat és nem volt semmi gond vele. De Táton szintén van egy jó állatorvos (ha jól tudom ő a Bogáncs menhelynek is az állatorvosa, és részt vett az ivartalanitási akcióban) unokanővéremék mondták hogy oda vitték a kutyust és nagyon rendes volt a doki meg tudtak beszélni későbbi időpontot is mert épp tüzelt a kutyájuk az időpontra, meg anyum munkatársa is oda hordja évek óta a cicáit
2012. jan. 23. 13:01
dr. Jäger János (Tát, Árpád u. 22/a, 06-70-210-8398) vagy dr. Ozvald István (Esztergom, Kossuth L. u. 54
2012. jan. 23. 13:04
4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok, hogy a Jáger milyen módszerrel ivartalanít? A neten olvastam, hogy többféleképpen is meg lehet csinálni. Arra gondolok, hogy a herékkel együtt a herezacskót is eltávolítja vagy azt meghagyja?
5/14 anonim válasza:
Ha jó állatorvost akarsz, aki imdája a kutyusokat és bármit kérdezel kézségesen válaszol rá, szép környezetben 2 állatbarát "ápolónővel" akkor szerintem érdemes eljönnöd komáromba - a kórház mellett (szőny felé) nyílt egy állatorvosi klinika, Sukora Sándor - minden nap (kivéve vas.) 14:00- 20:00 ig rendel, (nem kell bejelentkezni) vasárnap pedig asszem 9:00-12:00 ez nem tuti.
Nekem 3 kutyám van imádja mindent, míndíg végigvakargálja őket, ajándék jutalomfalat stb....
2012. febr. 6. 10:24
6/14 anonim válasza:
ja és ha valami gond van bármilyik kutyusommal, felhívom elmondom mi a gond, ha tudja telón a választ elmondja mit csináljak nem kell egyből futnom hozzá, szóval nem "pénzéhes" ja és messze a legolcsóbb itt komáromban legalábbis.
2012. febr. 6. 10:26
7/14 anonim válasza:
Dr. Sukola Sándor Szőny Petőfi Sándor út.
2012. máj. 22. 23:08
8/14 anonim válasza:
Én szívből ajánlom Dr. Lakatos Tibort, ő az Esztergomi állatkórházban dolgozik, nagyon türelmes és szerintem végtelenül alapos szakember. Van neki saját rendelője Únyon, én oda viszem inkább a kutyámat Csolnokról. Minden állatorvos a környéken lemondott róla , ő lelkiismeretesen kezelte hetekig, visszamentem infire még pénzt se vett el csak a gyógyszerre. Megmenekültünk szerencsére azóta is csak hozza járok.
2013. aug. 12. 17:31
Na ahhoz a jager-hez se vinném a kutyámat,a legrosszabb álaltorvos akit valaha láttam.Tavaly volt egy kiskutyám és megtámadta egy kutya és haldoklott és még a teloját se vette fel,irtunk neki smst is azota is válaszol rá.
2014. jan. 5. 15:15
10/14 A kérdező kommentje:
Tényleg megváltozott. Régen sokkal jobb orvos volt, nem tudom mi az oka, de van egy-két sejtésem. Hallottam róla ezt-azt. Mi néhány évig hozzá vittük a kutyáinkat, de csalódtunk benne, megváltozott nagyon. Úgyhogy orvost váltottunk.
Kapcsolódó kérdések: