Tükörsuli közép fok után ki meddig jutott el a kutyájával? Teljesen, , tökéletes" lett a kutyus, vagy volt / van még mit javítani, esetleg semmit sem ért?
közép fok közepén vagyunk kb, imádom, de néha elbizonytalanodok , hogy tényleg egyszer úgy ,,ébred" a kutyám reggel h jééééé, te vagy főnök???
látom a javulást, minden héten egy kicsit, azt is tudom h nem fog egyik napról a másikra ,,átváltozni" :)
de tényleg ilyen jó ez a középfok, tényleg megfogom érteni a végére, hogy mit hogyan kell elérni a kutyámnál? és mit miért csinál?
"Azt már tisztán látom h mi a baja a kutyámnak, és el is mondták h mit kellene csinálni vele, mire gyúrjunk rá, amit jövőhéttől kezdünk."
Ezt kifejtenéd? Én nagyon kíváncsi vagyok rá :)
Háát a lényege az lesz, hogy össze kell írjam jövőhétre azokat a szitukat amikor az ő akarata érvényesül. Pl.: sétánál, hívom h jöjjön lábhoz de nem jön a 6dik hívásnál feladom és rá hagyom h menjen előttem, ugysem húzza végülis a pórázt. Vagy pl utcán leakarom fektetni, v ültetni, mind1, és nem akarja csinálni, sokszor van h inkább tovább megyünk és nem várom meg h teljesítse a feladatot.
Na ezeket kell összeírjam és utána erre mind mind oda kell figyelni, ha ő balra akar menni jobbra megyünk, ha ő oda akar menni egy kutyához nem megyünk oda, ha ő épp játszani akar a többiekkel, sétálni megyünk, vagy együtt játszunk, szóval sose engedni h az ő akarata érvényesüljön, mindenben mindenhol én nekem kell eldönteni h mi legyen és lehetőleg teljesen ellentétesen mint ah azt a kutyám szeretné. Aztán elvileg eljön az a pont amikor rájön h ő bizony egy kutya a sok közül és nem miatta forog a föld. Utána persze már lehet ,,babusgatni" meg jó fej lenni vele, de addig nem :/ :( Viszont ezt csak így nagy vonalakba mondták el , azt igérték h jövőhéten jobban átrágják ezt a témát velem. Aminek örülök mert kapok egy egyéni ,,menetrendet" úgymond.
Milyen kutyus egyébként? Mennyire domináns egyébként? Feltételezem, h az, gondolom ezért mondhatták neked az oktatók, h nem pár hét lesz, mire megoldódik a helyzet :)
Beszéltetek már arról, h gátolhatóság/oldhatóság szempontjából ő melyik kategória?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!