Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen érvekkel győzzem meg a...

Dóry88 kérdése:

Milyen érvekkel győzzem meg a szüleimet hogy szoba kutyát tarthassak?

Figyelt kérdés
sajnos az előző állatomról nagyon nehéz volt gondoskodni 2 csincsilla volt de sajnos el kellet ajándékoznunk mert büdösek,rosszak voltak kiszorták az ürüléküket ez nem volt jó választás :( és még lerágták a falat is :(

2013. júl. 19. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"mivel tanulás és egyéb dolog között nem lehet mindig minden lépésükénél ezért hát mikor nem figyeltem lerágták a falat"

akkor én most elmondok egy titkot: a kölyökkutyák (am a felnőttek is) rágnak, rongálnak akár a csincsilláid. de nem ám csak a falat, hanem bármit amit érnek és magasról letojják ha ötmillió csontjuk játékuk van mellette. jól írta sippara, ha két rágcsálóra sem voltál képes figyelni egy kutyára annál inkább képtelen leszel. és itt még nem is számoltam azt ha a kutya fogja magát és jól odacsinál valahova mert arra se lesz időd (mivel tanulás és egyéb dolog között nem megy) hogy levidd a kutyát. máris borítékolom hogy az a kölyök egy hónapot nem fog eltölteni veletek mert szétrongálja és telibrunyálja (ami nem egy csincsilla adagjával vetekszik) majd a lakást, egy hét folyamatos takarítás után az édesanyád sírva fogja megbánni hogy megbízott benned és megengedte a kutyát.

2013. júl. 20. 05:59
 12/14 A kérdező kommentje:
a kutya nem fogja szétszedni a lakást max a szobám de megtudom nevelni a szüleim max akkor engedik meg ha az én szobámban marad és ezzel egyetértek teljesen mivel ha probléma van ne azt a teret rongálja amiben ők élnek hanem az enyémet vagyis én iszom meg mindennek a levét és ezzel is egyet értek. (volt már egyáltalán csincsillád?)
2013. júl. 20. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:

ha már itt tartunk bár nekem nem, de egyik ismerősömnek volt. először is nem volt büdös egyáltalán, feltételezem én naiv buta ember talán azért mert rendszeresen tisztán volt tartva. sőt, van egy sejtésem hogy a trutyijukat is azért szórták mindig ki mert full retekben voltak. én legalábbis nem emlékszem hogy az ismerősömnek ilyen panaszai lettek volna.

jó nagy tévedésben élsz ha azt gondolod egy kutya könnyebb lesz mint két csincsilla. bele se merek gondolni ha a szüleid belemennek a kutyatartásba, mik lesznek ott. hogy a szobád úszni fog a kutyatoalettben ezt már most borítékolom. hidd el nem egyszerű főleg egy kölyökkel az elején. főleg amikor éjjel felkel, wc-zni kellene, meg játszani hát betalálja majd a kábeleket, a kedvenc cipődet az akármidet meg mindent összecsinál míg te édesdeden alszol. és majd minden reggelt azzal kezdesz -normális esetben- hogy takarítasz meg rendet teszel.

2013. júl. 20. 19:09
 14/14 anonim válasza:

Nálunk egy éve volt meg az áttörés apukán nem szereti az állatokat de anyukám kiskora óta szeretett volna egy .:Yorkshierterriert én meg fogtammagam és elkeztem anyukámmal beszélgetni róla ő azt monta neki egy félszemü sánta kutya is jó lenne csak Yorkshierterrierlegyen hát én fogtym magam és vettem neki egy kant azóta egy éves és apukám sem haragszik már kezdi megkedvelni és azóta én anyukámtól kaptam egy kislányt és most ketten vannak hiába intézkettem a hátuk mögött ez nem midig végződik ilyen jól!

De a lényeg a lényeg meg lehet győzni őket csak akarnikell nagyon!

DRukkolok!

2013. júl. 22. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!